3+1 αλλαγές στα μαλλιά των διάσημων που μας εντυπωσίασαν αυτή την εβδομάδα – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

φύτρες, μαλλιά

Getty Images

Ψάχνετε έμπνευση για να αλλάξετε το look των μαλλιών σας; Οι διάσημες αυτού του κόσμου φροντίζουν για εσάς, αφού κάθε εβδομάδα πολλές από αυτές επισκέπτονται τους κομμωτές τους και αλλάζουν κούρεμα ή και χρώμα στα μαλλιά τους. Αυτές τις μέρες ξεχωρίσαμε τρία κουρέματα και μία δραματική αλλαγή στην απόχρωση τεσσάρων celebrities του Hollywood που ίσως είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε να κάνετε στα δικά σας μαλλιά.

Selena Gomez

          

Η Selena είναι on fire! Τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει τα μαλλιά της άπειρες φορές, αφού από καστανή έγινε πλατινέ ξανθιά, από μακριά έκοψε τα μαλλιά της κοντά, μετά έβαλε extensions, έκανε undercut και τώρα επέστρεψε στο stylish καρέ, προσθέτοντας όμως και αφέλειες. We love it!

Jenna Dewan    

Η Jenna είναι πιστή εδώ και χρόνια στα πιο κοντά μαλλιά, αυτή είναι όμως η πρώτη φορά που υιοθετεί ένα τόσο κοντό bob. Ιδού η απόδειξη πως το καρέ δεν πρόκειται να φύγει καθόλου σύντομα!

Mila Kunis

  

Η Mila δεν πειραματίζεται συχνά με τα μαλλιά της δυστυχώς, αφού πιστεύουμε πως τα πιο κοντά μαλλιά με τις αφέλειες που  μόλις έκανε την ανανέωσαν και της πηγαίνουν πολύ περισσότερο από τα μακριά. Εσείς τι λέτε;

Katy Perry

Katy is back! Η τραγουδίστρια είχε καιρό να «παίξει» με το χρώμα των μαλλιών της, αλλά εν όψει της tour που ετοιμάζεται να ξεκινήσει, επέλεξε να βάψει το πλατινέ της ξανθό pixie cut σε μία blueberry απόχρωση.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr