Προσθήκη Κριτικής

YOGA ΑΛΙΜΟΣ | YOGA IN THE AIR ON THE EARTH

Yoga in the air, yoga on the earth, Yoga Άλιμος, Καλαμάκι, Δάφνη, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Βούλα, Αργυρούπολη

  • YOGA
  • AERIAL YOGA
  • AERIAL DANCE
  • HATHA YOGA
  • PILATES
  • ACRO YOGA

Το αγαπημένο μας στούντιο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει και πάλι αναζωογονητικά και θεραπευτικά μαθήματα aerial yoga, vinyasa krama yoga και πολλά άλλα!

Επικοινωνήστε μάζι μας για περισσότερες πληροφορίες. Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης για τη συμμετοχή σας στα μαθήματα, ή για ραντεβού γνωριμίας με το χώρο και τους δασκάλους.

Τα μαθήματα στο yoga in the air on the earth έχουν αρχίσει δυναμικά με προγράμματα στον αέρα και στη Γη. Από την απογείωση στην γείωση δοκιμάζουμε σε καινούργιες διαστάσεις την δυναμική του σώματος του μυαλού του πνεύματος. Ανοιχτοί στην αλλαγή και στο καινούργιο ανακαλύπτουμε περιορισμούς , όρια , εσωτερικά φράγματα που δημιουργεί το μυαλό και τα αφήνουμε πίσω. Ανοίγουμε καινούργιες πόρτες ανακαλύπτουμε μονοπάτια διαδρομές . Απελευθερώνουμε το παιδί μέσα μας και το αφήνουμε να μας οδηγήσει σε άλλους δρόμους, επιλογές που μας φέρνουν κοντά στην αληθινή μας φύση , αυτή που ξέρει να γελάει και να χαίρεται και να βλέπει τον κόσμο γύρω ένα θαύμα . Και εμείς μέσα σ’ αυτό το θαύμα της δημιουργίας θυμόμαστε το πολύτιμο δώρο της ζωής, της ζωής μας.YOGA ΑΛΙΜΟΣ | YOGA IN THE AIR ON THE EARTH - beautybooking.gr

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Λεωφόρος Καλαμακίου 27, Άλιμος Καλαμάκι, 17455

GPS:

37.9127417, 23.713857

Τηλέφωνο:
Επικοινωνία

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

2Κριτικές

captcha-input
Τιμές
Ποιότητα Υπηρεσιών
Εξυπηρέτηση
Προσωπικό
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Kali 06/11/2019 13:39
Τιμές
Ποιότητα Υπηρεσιών
Εξυπηρέτηση
Προσωπικό
Πρόσβαση

Νους, ψυχή, σωμα, σε μια αρμονική ένωση μέσω της Yoga 🧘‍♂️ σε μεταφέρουν με ακρίβεια στην εσωτερική πηγή, όπου αναβλύζει η κρυμμένη σου Δύναμη 💪 ή Σοφία 🦉 τα ταλέντα σου.. Και γεμίζεις μ αυτή την αίσθηση πληρότητας, ευγνωμοσύνης και ένα μόνιμο εσωτερικό χαμόγελο.. ΝΑΜΑΣΤΕ

Kali Aslani 07/10/2019 11:58
Τιμές
Ποιότητα Υπηρεσιών
Εξυπηρέτηση
Προσωπικό
Πρόσβαση

Ένα σημείο συνάντησης υπέροχων ανθρώπων που το κυρίαρχο θέμα μας είναι η ανακάλυψη της εσωτερικής μας δύναμης και η ισορροπημένη έκφραση της στην εξωτερική μας δραση.