Προσθήκη Κριτικής

Κέντρο δια βίου μάθησης Πειραιά Κερατσίνι | Kanaki Beauty Training

Το Νο1 κέντρο δια βίου μάθησης Κερατσινίου με αναγνωρισμένη βεβαίωση σπουδών από το υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος!

Η σχολή Kanaki Beauty Training διαθέτει εκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν την αισθητική άκρων, ποδολογία, κομμωτική, μόνιμο μακιγιάζ και πλήθος άρτιων μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων από κορυφαίους εκπαιδευτές του χώρου!!!

Επιλέγονται μόνο οι καλύτεροι εκπαιδευτές στον κλάδο τους, προκειμένου η εμπειρία στη KBT να σας μείνει αξέχαστη ως απαραίτητο εφόδιο για την επαγγελματική σας εδραίωση στον χώρο της ομορφιάς κι αισθητικής άκρων.

Η διευθύντρια της σχολής Βασιλική Κανάκη με πολυετή εμπειρία, είναι η επαγγελματίας που άλλαξε τα δεδομένα στην τέχνη των νυχιών φέρνοντας την εξειδίκευση στην ομορφιά!

Επιλέγοντας την KBT, εξασφαλίζετε προσωπική ανάπτυξη και εγγυημένες σπουδές ομορφιάς, ώστε η πορεία σας ως επαγγελματία να διαπρέψει στις ειδικότητες που διδάσκονται από καταξιωμένους εκπαιδευτές!

Ενημερωθείτε από τη γραμματεία της σχολής για τα ευέλικτα προγράμματα, τα εξατομικευμένα προγράμματα καθώς και για τα οικονομικά πακέτα σπουδών μόνο στην KBT! Οι εγγραφές έχουν αρχίσει!!

Πρόλαβε τώρα να γίνεις η επόμενη επαγγελματίας που θα έχεις στραμμένα επάνω σου τα φώτα της καταξίωσης!


Κέντρο δια βίου μάθησης Πειραιά Κερατσίνι | Kanaki Beauty Training - beautybooking.gr

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Ελ. Βενιζέλου 157 Κερατσίνι

GPS:

37.9564414, 23.6263966

Τηλέφωνο:
Επικοινωνία

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

3Κριτικές

captcha-input
Τιμές
Ποιότητα Υπηρεσιών
Εξυπηρέτηση
Προσωπικό
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
ΑλεξάνδραΜπ 08/12/2019 13:59
Τιμές
Ποιότητα Υπηρεσιών
Εξυπηρέτηση
Προσωπικό
Πρόσβαση

Ήμουν και εγώ μια από τις τυχερές που παρακολούθησα μαθήματα της σχολής. Προκειται για εξαιρετικούς επαγγελματιες, με σύγχρονες τεχνικές, μαθαίνουν όλες τις τελευταίες τάσεις, έχουν εμπειρία και κυριως πάθος γι’αυτο που κάνουν! Οι μαθητες εφοδιάζονται με σπουδαίες γνώσεις και τεχνικές σε έναν προσεγμένο και περιποιημένο χώρο.

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ 06/12/2019 12:43
Τιμές
Ποιότητα Υπηρεσιών
Εξυπηρέτηση
Προσωπικό
Πρόσβαση

Άψογη καθηγήτρια η κυρία Κανάκη με τρομερή μεταδοτικότητα.Είναι δίπλα στο μαθητή κάθε ώρα και στιγμή.Τρομερή γνώστης του επαγγέλματος.Ο χώρος είναι τρομερός.Το συνιστώ ανεπιφλακτα

star 05/12/2019 13:25
Τιμές
Ποιότητα Υπηρεσιών
Εξυπηρέτηση
Προσωπικό
Πρόσβαση

Αναγνωρισμένη σχολή απο το π.μ παιδείας καιμ Εοππεπ ,με επαγγελματικά δικαιώματα.Εξαιρετικό περιβάλλον-οργανωμένες αίθουσες -εμπειρία – τεχνογνωσια-Επαγγελματίες εκπαιδευτές -εξυπηρέτηση-αληθινή προσέγγιση -χαμηλά δίδακτρα – ευκολίες πληρωμής.