Πέντε διάσημες Ελληνίδες σας δίνουν ιδέες για τα χτενίσματα του καλοκαιριού – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

χτενίσματαΝαι, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Μάιος ετοιμάζεται να φύγει και το καλοκαίρι θα είναι επίσημα εδώ. Μαζί με τη ζέστη και τα ανάλαφρα ρούχα, έρχεται και η περίοδος που απλά δεν αντέχουμε να αφήνουμε τα μαλλιά μας λυτά. Πώς θα είμαστε όμως stylish όλους αυτούς τους μήνες; Η απάντηση έρχεται από τις παρακάτω ελληνίδες celebrities που δίνουν ιδέες για βολικά, γρήγορα, εύκολα και «δροσερά» χτενίσματα που θα κάνουμε από τώρα μέχρι το φθινόπωρο!

 Αθηνά Οικονομάκου

  Κάντε ένα ballerina bun πιο ενδιαφέρον προσθέτοντας ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, όπως αυτό το τσιμπιδάκι με τα αστεράκια που φοράει η Αθηνά.

Δούκισσα Νομικού

Όποια τάση κι αν είναι η αγαπημένη της εκάστοτε σεζόν, οι κλασικές πλεξίδες πάντα θα «νικάνε» το καλοκαίρι.

 Τάμτα

Αν δεν φορέσετε καπέλα τώρα, τότε πότε; Και θα σας προστατεύσουν από τον ήλιο και θα σας κάνουν να δείχνετε super stylish και θα σας σώσουν τις bad hair days που τα μαλλιά σας δεν συνεργάζονται. Ακόμα να πεισθείτε; 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Στέκες, κορδέλες και μαντήλια θα γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι από τώρα μέχρι και το Φθινόπωρο. Εκμεταλλευτείτε τα τις μέρες που κάνει ζέστη για να δείχνετε stylish χωρίς να σκάτε!

 Όλγα Φαρμάκη

Τις μέρες που απλά βαριέστε να κάνετε το οτιδήποτε, απλά πιάστε ένα χαμηλό κότσο/κοτσίδα στη βάση του αυχένα και αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν ανέμελα γύρω από το πρόσωπό σας. Κομψό και σέξι, όπως αποδεικνύει η Όλγα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr