Kate Hudson: Πώς ξεπέρασε την μεγαλύτερή της ανασφάλεια και πώς ένιωσε όταν έκοψε τα μαλλιά της – Ομορφιά | Νέα

[ad_1]

Getty Images

Getty Images

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σταρ του Hollywood, αλλά αυτό που κάνει την Kate Hudson να ξεχωρίζει είναι αυτή τη μαγική ιδιότητα που έχει να είναι ταυτόχρονα όμορφη με αξιοζήλευτη σιλουέτα και το «κορίτσι της διπλανής πόρτας». Ακριβώς αυτή ήταν και η συνηθέστερη ηρωίδα που ενσάρκωνε στην μεγάλη οθόνη, μόνο που εκείνη είχε και τέλειους κοιλιακούς και ξανθά, Californian μαλλιά. Αυτό μέχρι τώρα όμως, γιατί πριν λίγο καιρό η ίδια άλλαξε δραματικά την εικόνα της, σχεδόν ξυρίζοντας το κεφάλι της για έναν ρόλο. Πώς ένιωσε άραγε με αυτή την αλλαγή; Ποια είναι τα μυστικά της σιλουέτας και της ομορφιάς της; Η ίδια έδωσε μία συνέντευξη στο αμερικανικό InStyle και εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω όλες τις απαντήσεις της σε ερωτήσεις σχετικά με την ομορφιά.

Μεγαλώνοντας είχες ανασφάλειες τις οποίες έπρεπε να ξεπεράσεις; 

Ω, όλων των ειδών! Αλλά δεν υπήρχε χρόνος να ασχοληθώ µε την εµφάνισή µου έτσι όπως µεγάλωσα. Έχω τρεις αδελφούς που µονίµως έλεγαν «Βγες έξω! Τελείωνε!». Πάντα πίστευα πως µπορώ να κάνω ό,τι έκανε ο µεγαλύτερος αδελφός µου. ∆εν ήµουν απαραίτητα αγοροκόριτσο, αλλά ήµουν αθλητική και περιπετειώδης. Νοµίζω πως έτσι µπορείς να µαντέψεις αν µια κοπέλα έχει αδελφούς – συχνά δεν έχει επίγνωση της εµφάνισής της. Ήµουν πια µεγάλη όταν σκέφτηκα «οχ!» τη στιγµή που κάποιος έδειξε τα αυτιά µου.
Τι συµβαίνει µε τα αυτιά σου;

Είναι κάτι που κοροϊδεύουν οι άνθρωποι. Ήµουν σκληρό κορίτσι παρ’ όλα αυτά. ∆εν ήταν εύκολο να µου κάνουν bullying γιατί καταλάβαινα πως το πρόβληµα ήταν δικό τους και όχι δικό µου. Σίγουρα προσπάθησαν. Ήµουν από τα παιδιά που δεν επηρεάζονται από τους συνοµηλίκους τους. Όταν οι φίλοι µου πήγαιναν σε πάρτι, εγώ δεν πήγαινα. Πήγα αργότερα στη ζωή µου.

Splash News / Image Ideal

Splash News / Image Ideal

Ποιος σε έµαθε να περιποιείσαι το δέρµα και τα µαλλιά σου;
Η µητέρα µου, η οποία είναι ολιγαρκής, όπως εγώ. Είναι περισσότερο της υγείας, παρά της οµορφιάς. Για εκείνη είναι πολύ σηµαντικό να τρώει κανείς σωστά, να κάνει αποτοξίνωση, να γεµίζει ενέργεια το σώµα του και να πίνει νερό. Παρ’ όλα αυτά, αγαπάµε και το µακιγιάζ και τις κρέµες µας.

Ποια είναι η πρωινή σου περιποίηση;

Μια φορά και έναν καιρό, τύπου δέκα χρόνια πριν, ήταν πολύ απλή. Τώρα πια είµαι πολύ αυστηρή  µε την περιποίηση. Έχω ορµονικά «ξεσπάσµατα», µετά το δέρµα µου καθαρίζει και ξαφνικά, boom, εµφανίζεται ένα σπυράκι. Αλλά, αν δεν τεµπελιάζω, µπορεί να είναι πολύ καλύτερα. Μεγαλώνοντας διαπίστωσα πως, αν πλένω κάθε βράδυ το πρόσωπό µου και µετά απλώνω τονωτική λοσιόν, αλλάζει όλο το παιχνίδι. Το πρωί απλώς βρέχω το πρόσωπό µου µε νερό και συνεχίζω µε ενυδατική και αντηλιακό.

Splash News / Ideal Image

Splash News / Ideal Image

Συνεργάστηκες µε τη La Mer για τη νέα Ways to Love La Mer καµπάνια. Πώς αισθάνθηκες µε τη συµµετοχή σου σε αυτό το πρότζεκτ;

Έχω µια µακρόχρονη σχέση µε τη La Mer, οπότε ήταν µια πολύ αληθινή συνεργασία. Όταν ήµουν µικρή, υπήρχε πάντα µια κρέµα La Mer στο µπουντουάρ της µητέρας µου. Μια µέρα µε βρήκε στο µπάνιο να τη χρησιµοποιώ και µου είπε «περίµενε! Αυτό το προϊόν δεν είναι για σένα». Έτσι, η La Mer ήταν πάντα για µένα σε ένα βάθρο. Κάναµε τα γυρίσµατα της καµπάνιας για τη νέα Cool Gel Cream, την οποία αγαπώ, στην Ισλανδία µε γυναίκα σκηνοθέτρια. Ήταν πραγµατικά πολύ σηµαντική στιγµή για µένα.ρουτίνα, περιποίηση

Πώς προτιµάς να γυµνάζεσαι;

Ξέρεις, είµαι όπως πολλοί άνθρωποι. Το βλέπω ζεστά τη µια µέρα και µετά µπορεί να ξεφύγω λίγο. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθώ να βρίσκω κίνητρο. Το pilates είναι το αγαπηµένο µου. Μακραίνει το σώµα, τεντώνει τη σπονδυλική στήλη και φτάνει  πραγµατικά στον πυρήνα. Νιώθω πιο δυνατή όταν ο πυρήνας µου είναι δυνατός.

Kate Hudson

Instagram

Πώς ένιωσες πέρσι, όταν έκοψες κοντά τα µαλλιά σου;

Πιστεύω ότι τα µαλλιά έχουν πολλή ενέργεια. Νοµίζω πως κάθε γυναίκα που έχει ξυρίσει το κεφάλι της θα πει ότι είναι απελευθερωτικό. ∆εν µπορείς να κρύψεις κανένα κοµµάτι του εαυτού σου. Αντιµετωπίζεις τον κόσµο όπως είναι: καλός, κακός, άσχηµος.

Getty Images

Getty Images

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr