Εσείς θα δοκιμάζατε το αγαπημένο beauty trick της Kim Kardashian; – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

Getty Images

Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, η hairstylist της Kim Kardashian –και πολλών ακόμα celebrities- λέγεται Jen Atkin και είναι από τις πιο influential hairstylists στον κόσμο. Το πόσο δημοφιλής είναι βέβαια δεν είναι το θέμα μας. Το θέμα μας είναι το trick που χρησιμοποιεί στα μαλλιά της Kim (και σε άλλους) για να δείχνουν τέλεια.

Ίσως έχετε παρατηρήσει πως συνήθως το πρόσωπο της Kim έχει πάνω του περίπου μισό κιλό foundation και άρα δείχνει τέλειο. Κάτι που δείχνει εξίσου τέλεια είναι και… η γραμμή των μαλλιών της.

Ασφαλώς έχει παραδεχτεί πως κάνει χαλάουα (αουτς!) στις φύτρες της για να τις μειώσει όμως τα μαλλιά της εκεί δείχνουν απροσδιόριστα… τέλεια! Τι συμβαίνει, γεμίζει την χωρίστρα ή/και την γραμμή των μαλλιών της με μολύβι, όπως τα φρύδια!

Η Jen Atkins το κάνει για την ακρίβεια και έχει περιγράψει την τεχνική ως πολύ απλή και καθόλου διαφορετική από το να γέμιζε κανείς τα φρύδια του. Το αποτέλεσμα είναι κάπως τέλειο, κάπως αόρατο σχεδόν αλλά στο σύνολο, η τέλεια γραμμή μαλλιών κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο περιποιημένο, σαν να βάζει τα χαρακτηριστικά σε μια κορνίζα. Πώς θα το κάνετε κι εσείς; Με μια ματ σκιά στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά μας και ένα πινελάκι σύμφωνα με τις οδηγίες της Jen.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr