Αυτή είναι η αγαπημένη σειρά περιποίησης της Αθηνάς Οικονομάκου αυτή την περίοδο – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

σειρά περιποίησης

Instagram: @athinao1konomakou

Ζήστε τη ζωή σας στο έπακρο, μην αφήσετε όμως τις αρνητικές συνέπειες του σύγχρονου lifestyle να αποτυπωθούν στην επιδερμίδα σας. Χαρίστε της καθημερινά το boost αντιγήρανσης και λάμψης που χρειάζεται! Aυτή είναι η υπόσχεση που δίνει η νέα σειρά Crème Prodigieuse Boost της Nuxe.

Η νέα σειρά δρα αποτελεσματικά στις επιπτώσεις της κούρασης, του στρες και της ρύπανσης στην επιδερμίδα ενώ τη διατηρεί φρέσκια, ανάλαφρη και φωτεινή, ακόμα και όταν οι ρυθμοί της ζωής ανεβάζουν ταχύτητα! Η νέα αυτή αντιγηραντική σειρά αποτελεί το πιο κατάλληλο και δραστικό όπλο κάθε γυναίκας για την καταπολέμηση των πρώτων σημαδιών γήρανσης και της απώλειας της λάμψης του προσώπου.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ήδη fan της συγκεκριμένης σειράς. Η Αθηνά ζει και εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή της ημέρας στο έπακρο. Η μέρα της ξεκινάει νωρίς το πρωί στο σπίτι ως μητέρα, συνεχίζει με ραντεβού σχετικά με το eshop της και στα πλατό με γυρίσματα και τελειώνει αργά το βράδυ στο σπίτι ή σε κάποια συνάντηση με φίλους.

Οι ρυθμοί συνεχώς ανεβάζουν ταχύτητα και η επιδερμίδα της ταλαιπωρείται και κουράζεται αρκετά. Χρησιμοποιώντας την σειρά Crème Prodigieuse Boost της Nuxe πρωί και βράδυ απαλύνει τις πρώτες γραμμές έκφρασης, ενώ όσον αφορά την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια καταπολεμά τα σημάδια κούρασης, τους μαύρους κύκλους και ενισχύει το αποτέλεσμα λείανσης.

«Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μου συνεχώς ανεβαίνουν. Η κούραση και το στρες ανήκουν πια στην καθημερινότητά μου ενώ βλέπω και κάποιες λεπτές γραμμές να κάνουν την εμφάνιση τους. Η περιποίηση της επιδερμίδας μου είναι πολύ σημαντική για μένα γιατί πρέπει να φαίνομαι φρέσκια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η σειρά Crème Prodigieuse Boost της Nuxe μου προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζομαι: Να μπορώ να ζήσω τη ζωή μου στο φουλ χωρίς να ανησυχώ για την επιδερμίδα μου. Έχω λατρέψει την ελαφριά δροσερή υφή της και το διακριτικό floral άρωμά της που μου φτιάχνει τη διάθεση», δηλώνει η ίδια.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr