Το travel look της Nicole Kidman θα σας πείσει να μη ξαναφορέσετε αυτό το παντελόνι στα ταξίδια σας

[ad_1]

Οι γυναίκες λατρεύουμε τα skinny jeans. Είναι άνετα και πολύ κομψά, συνδυάζονται με ό,τι έχουμε στη συλλογή μας, ενώ μπορούμε να τα φορέσουμε σε διαφορετικές περιστάσεις. Πολλές φορές μάλιστα την έμπνευση για το πώς θα φορέσουμε το skinny jean μας, μας προσφέρουν οι αγαπημένες μας celebrities, οι οποίες τα φορούν πολύ συχνά στα ταξίδια τους.

Αυτό βέβαια ίσχυε μέχρι σήμερα, καθώς μία άλλη celebrity, η Nicole Kidman δημιούργησε ένα πολύ κομψό travel look χωρίς να φορά skinny παντελόνι. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό στο αεροδρόμιο του Σύδνεϋ να φορά ένα ψηλόμεσο flared denim παντελόνι, το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα της. Η Nicole Kidman συνδύασε το jean της με ένα λεπτό πουλόβερ, ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μία δερμάτινη τσάντα, ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Γιατί αξίζει όμως να φορέσετε ένα flared παντελόνι στα ταξίδια σας; Είναι άνετα και πολύ σικ, ενώ είναι ιδανικά για να δημιουργήσουμε looks με boho αισθητική. Συνδυάστε τα με ένα crop top ή με μία λινή αέρινη πουκαμίσα και flat δερμάτινα σανδάλια και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Instagram@xxnickidman



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr