Το εμβληματικό Versace φόρεμα της Jennifer Lopez έγινε sneakers

[ad_1]

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τη στιγμή που η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Grammys, φορώντας το iconic Versace φόρεμα, γράφοντας μία νέα σελίδα στον χώρο της μόδας. Ακόμα και σήμερα όμως αυτό το φόρεμα και πολύ περισσότερο το μοτίβο του έχει εμπνεύσει πολλούς σχεδιαστές και fashion brands.

Φέτος μάλιστα, το φόρεμα μετατράπηκε σε … sneakers. Ο ιταλικός οίκος μόδας συνεργάστηκε με το brand Concepts και μαζί δημιούργησαν ένα ζευγάρι sneakers, του οποίου πηγή έμπνευσης είναι αυτό το φόρεμα. Η συνεργασία είχε ως σκοπό να γιορτάσει τα 20 χρόνια που έχουν περάσει από τότε που φόρεσε η pop τραγουδίστρια το συγκεκριμένο φόρεμα, αλλά και για να της ευχηθούν χρόνια πολλά για τα 50στα γενέθλια της.

Πρόσφατα μάλιστα, η Jennifer Lopez αποκάλυψε στους fans της μέσω του καναλιού της στο Youtube, πως αποφάσισε να φορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα στα βραβεία. Λίγες μέρες πριν τα Grammys, η τραγουδίστρια και η στιλίστρια της είχαν επισκεφτεί το ατελιέ του οίκου Versace με σκοπό να βρουν τι θα φορέσει η τραγουδίστρια. Οι δύο τους ήταν ανάμεσα σε δύο φορέματα, αυτό που εν τέλει φόρεσε και ένα ακόμα. Η στιλίστρια τη υποστήριζε πως θα πρέπει να φορέσει το άλλο φόρεμα καθώς το συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα είχε ήδη φορεθεί άλλες τρεις φορές στο κόκκινο χαλί.

Instagram @cncpts



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr