Στέλιο Κουδουνάρη, τελικά είναι καλοντυμένες οι Ελληνίδες ή έχουμε δρόμο ακόμη;

[ad_1]

Τo «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένος το απόγευμα της 4ης Ιουλίου στο Utopia Talks με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο ήταν ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο ταλαντούχος σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks. Ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε για τα ρούχα που αγαπά να φορά και να δημιουργεί, τις γυναίκες που του αρέσει να ντύνει, τα ταξίδια, την Αθήνα που λατρεύει και φυσικά απάντησε στην ερώτηση που του κάνουν όλοι όταν τον συναντούν και δεν είναι άλλη από το αν είναι καλοντυμένες οι Ελληνίδες. Δείτε το video από το εξαιρετικά ενδιαφέρον talk και τις φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο αντρών.

Και μην ξεχνάτε να μπαίνετε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται τις επόμενες μέρες.

[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr