Πράσινη σκιά: Ορίστε πώς θα φορέσετε το πιο ιδιαίτερο makeup trend του καλοκαιριού – Ομορφιά | Μακιγιάζ

[ad_1]

PixelFormula

Με το καλοκαίρι να είναι πλέον επίσημα εδώ, ήρθε η στιγμή να αφήσετε πίσω σας τα ανοιξιάτικα looks. Όπως και με τα outfits, έτσι και με το μακιγιάζ μπορείτε να «παίξετε» με τα χρώματα και να κάνετε την εμφάνισή σας πιο ενδιαφέρουσα και fun. Το μπλε eyeliner είναι μία τέλεια επιλογή, αλλά εσείς που θέλετε να πάτε το beauty look σας ένα βήμα παραπέρα σας προτείνουμε να τολμήσετε την μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού, aka την πράσινη σκιά.

Πριν κλείσετε αυτό το άρθρο, ακούστε μας: η πράσινη σκιά δεν είναι όσο τρομακτική ακούγεται. Η απόχρωση που έχει γίνει τάση δεν είναι υπερβολικά έντονη για να μην ταιριάζει με ένα απλό, λευκό t-shirt και ένα τζιν, ενώ δεν είναι υπερβολικά σκούρα για να μην ταιριάζει με την εποχή. «Το πράσινο είναι ένα πολύ “δυνατό” χρώμα, αλλά βγάζει φρεσκάδα και είναι τεράστια τάση αυτή τη στιγμή», εξηγεί o celebrity makeup artist Rokael Lizama.

H celebrity makeup artist Kelsey Deenihan συμφωνεί και προτείνει να κρατάτε το focus στα μάτια και να αφήνετε το υπόλοιπο πρόσωπο χωρίς πολύ μακιγιάζ.

Αν δεν σας πείσαμε εμείς να τολμήσετε την πράσινη σκιά, ίσως οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω να τα καταφέρουν!

 

 

 

 

 

Δεν έχετε μία πράσινη σκιά στη συλλογή σας; Εμείς σας προτείνουμε αυτές

Σκιά NARS Single Eyeshadow, απόχρωση Goa

Παλέτα σκιών Dior 5 Couleurs Designer The Makeup Artist Tutorial Palette, απόχρωση Khaki Design

Σκιά Laura Mercier Luster Eye Colour, απόχρωση Shezarade

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr