Πέντε βήματα που θα εξαφανίσουν τα σπυράκια από το πρόσωπό σας οριστικά – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

Pixelformula

Η ακμή στην εφηβεία είναι αναμενόμενη, άλλωστε πηγαίνουν «πακέτο» με τα σιδεράκια (φίλοι κολλητοί).  Όταν όμως βγαίνουν σπυράκια ενώ κοντεύουμε να φτάσουμε τα πρώτα -άντα – ή και πιο μετά- είναι απλά ενοχλητικά και απαράδεκτα. Συμβαίνει όμως, εμφανίζονται στο πρόσωπό μας και μας χαλούν το image και τη διάθεση. Μην αγχώνεστε όμως γιατί ξέρουμε πως θα τα κάνετε να αντισταθούν και να μείνουν μακριά σας.

Μην αγγίζετε

Καθημερινά πιάνουμε άπειρες φορές το πρόσωπό μας και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Τα χέρια μας είναι βρώμικα και ναι, δημιουργούν σπυράκια κυρίως αν έχετε τη συνήθεια να στηρίζετε το πρόσωπό σας στο σαγόνι.

Καθαρίστε το κινητό σας

Εκτός από τα χέρια μας, το κινητό είναι το δεύτερο πράγμα που μεταφέρει άπειρα μικρόβια και μπορεί να επιδεινώνει την κατάσταση με τα σπυράκια. Καθαρίζετε το κινητό σας λοιπόν με αντισηπτικά μαντηλάκια όσο πιο συχνά μπορείτε ή χρησιμοποιήστε hands free.

Στοχευμένη δράση

Όσο κι αν μπαίνετε στον πειρασμό να «λούσετε» το πρόσωπό σας με προϊόντα (σαπούνια, κρέμες κι ορούς) ενάντια στα σπυράκια πρέπει να συγκρατηθείτε. Η αντιμετώπιση πρέπει να είναι στοχευμένη και τοπική για να μην επιβαρύνετε το υπόλοιπο πρόσωπό σας.

Σωστή χημεία

Για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα και γρήγορα πρέπει να επενδύσετε όχι σε κρέμες ενάντια στα σπυράκια αλλά σε έναν καλό ορό. Τα συστατικά του ορού είναι πολύ πιο συμπυκνωμένα και αν τον χρησιμοποιείτε κάθε βράδυ (οπότε και το δέρμα τον εκμεταλλεύεται στο 100%) θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Άμεση δράση

Μην περιμένετε λεπτό! Αμέσως μόλις νιώσετε πως εμφανίζεται κάποιο σπυράκι δράστε τοπικά με κρέμες (και με τον ορό που αναφέραμε πιο πάνω). Με αυτό τον τρόπο θα προλάβετε την εξέλιξη και τα στάδια που δεν καλύπτονται από το foundation.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr