Θέλετε φακίδες σαν της Meghan Markle; Ορίστε πώς θα τις αποκτήσετε ακόμα κι αν δεν είναι μέρος του DNA σας – Ομορφιά | Μακιγιάζ

[ad_1]

Getty Images

Getty Images

Εσείς που τις έχετε, είναι πολύ πιθανό να μην τις αγαπάτε και τόσο. Εμείς που δεν τις έχουμε, θέλουμε όσο τίποτα να τις αποκτήσουμε. Οι φακίδες πλέον είναι τάση και το γεγονός πως το πρόσωπο των ημερών Meghan Markle έχει πολλές στην επιδερμίδα της τις έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο. Η πρώην makeup artist της Lydia F. Sellers, αποκάλυψε μάλιστα σε συνέντευξή της πως όταν την έβαφε στα γυρίσματα της σειράς Suits που πρωταγωνιστούσε, της ζητούσε να μην τις καλύψει. «Κάθε φορά που της έκανα το μακιγιάζ της μου έλεγε: “Μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι φαίνονται οι φακίδες μου; Δεν θέλω έναν τόνο make up στο πρόσωπό μου”», είπε.

Τι γίνεται λοιπόν αν τις θέλετε, αλλά το DNA δεν σας βοηθάει; Η πιο συνηθισμένη –και ανώδινη- επιλογή είναι να τις σχεδιάσετε με ένα μολύβι φρυδιών, κινδυνεύοντας πάντα να τις «σβήσετε» αν ακουμπήσετε το πρόσωπό σας. Η επόμενη είναι αυτή του ημιμόνιμου τατουάζ, η οποία όμως θέλει όχι μόνο θάρρος και αποφασιστικότητα, αλλά και χρήματα. Η μέση λύση; Αυτή της χένα, η οποία θα σας χαρίσει φακίδες για ένα μήνα, χωρίς ιδιαίτερο κόστος ή προσπάθεια. Δείτε ακριβώς πώς γίνεται η διαδικασία:

Τι ακριβώς είναι η χένα; Πρόκειται για μία φυσική βαφή που παρασκευάζεται από το φυτό Lawsonia inermis και χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα. Σήμερα, μπορείτε με αυτή να βάψετε τα μαλλιά σας, αλλά και να δημιουργήσετε διάφορα σχέδια στο δέρμα, όπως κάνουν πολλοί λαοί σε εορτασμούς,  γάμους και θρησκευτικές τελετές. Το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα δεν είναι μόνιμο, με την διάρκειά του να κυμαίνεται από τις δύο μέχρι τις έξι εβδομάδες.

Παρόλα αυτά, πριν δοκιμάσετε το παραπάνω, θα σας προτείναμε να σιγουρευτείτε πως δεν έχετε αλλεργία, τεστάροντας ένα μικρό σημείο του δέρματός σας και φυσικά φροντίστε να προμηθευτείτε αρίστης ποιότητας χένα, που θα βρείτε σε καταστήματα με βιολογικά και φυτικά προϊόντα

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr