Η Bella Thorne σταμάτησε να βγάζει σπυράκια χάρη σε αυτό το tip – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

Getty Images

Η ακμή και τα σπυράκια δεν κάνουν διακρίσεις. Είτε είστε διάσημοι είτε όχι, είτε είστε 15 ή 35, μπορούν να εμφανιστούν στο πρόσωπό σας και να σας χαλάσουν τη διάθεση ή ακόμα χειρότερα να μειώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Η Bella Thorne είναι μία διάσημη που έχει μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές για την ακμή που αντιμετωπίζει από όταν ήταν έφηβη και δεν την έχει αποχαιρετήσει ακόμα. Τελευταία όμως η ίδια έχει μειώσει σημαντικά το πρόβλημα, ακολουθώντας ένα πολύ συγκεκριμένο tip.

«Ξέρω πως ακούγεται τρελό, αλλά έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που εμφάνισα σπυράκι. Δεν θα πλύνω το πρόσωπό μου. Δεν πλένω το πρόσωπό μου το πρωί γιατί υπάρχει κάτι που λέγεται over-washing και όταν είχα πολύ μεγάλο θέμα με την ακμή, αυτό ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που σταμάτησα να κάνω και βοήθησε πραγματικά την επιδερμίδα μου. Σε καμία περίπτωση δεν σας λέω να μην πλένετε το πρόσωπό σας το πρωί. Απλώς είναι κάτι που λειτουργεί σε εμένα!», εξηγεί η ίδια.

Η συγκεκριμένη «τεχνική» μπορεί όντως να έχει αποτέλεσμα, αφού οι περισσότερες γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα καθαρίζουν υπερβολικά το πρόσωπό τους, με αποτέλεσμα να αφαιρούν και τα έλαια που προστατεύουν το δέρμα. Αυτό με τη σειρά του μετά παράγει έξτρα σμήγμα για να καλύψει το κενό και κάπως έτσι μετά γεννιούνται πιο εύκολα σπυράκια.

Αν λοιπόν έχετε και εσείς λιπαρό δέρμα, ξεκινήστε να πλένετε το πρόσωπό σας μόνο το βράδυ και όχι και το πρωί –η μία φορά δεν είναι διαπραγματεύσιμη!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr