Η Amy Schumer έδωσε την καλύτερη απάντηση σε αυτόν που την ρώτησε πώς θα αντιδρούσε αν το παιδί της είχε αυτισμό

[ad_1]

Η Amy Schumer είναι ίσως η πιο cool νέα μαμά στο Hollywood και το αποδεικνύει συνεχώς με τα posts της στο Instagram. Πρόσφατα αποκάλυψε ότι σκέφτεται να ξεκινήσει ένα ντοκιμαντέρ για τον γιο της, Gene, μια σκέψη που δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια των fans αλλά και των celebrities όπως η Rosanna Arquette, η Paris Hilton και η Glenn Close.

Υπήρχε όμως κι ένας follower της που δεν είχε την ίδια θετική αντίδραση και της έγραψε στο Instagram «πιστεύω ότι είσαι καταπληκτική αλλά πιστεύω ότι αυτό θα ήταν εγωιστικό και υπερβολικό. Θα ήθελα να δω ένα ντοκιμαντέρ με εσένα να ανακαλύπτεις ότι ο σύντροφός σου έχει διαγνωστεί με αυτισμό και πως αντιμετωπίζεις την πιθανότητα να βρίσκεται στο φάσμα και ο γιος σου».

Η ηθοποιός φυσικά απάντησε δεδομένου ότι ο σύζυγός της όντως έχει διαγνωστεί με αυτισμό και μάλλον έδωσε την καλύτερη απάντηση που έχουμε διαβάσει τελευταία στο Instagram: « Πώς θα το αντιμετώπιζα; Δεν πιστεύω ότι το να βρίσκεσαι στο φάσμα του αυτισμού είναι κάτι αρνητικό. Ο σύζυγός μου είναι ο πιο αγαπητός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Είναι ευγενικός, αστείος, ενδιαφέρον και ταλαντούχος. Τον θαυμάζω. Πρέπει να εύχομαι το παιδί μου να μην είναι έτσι;».

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού:[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr