Είστε κι εσείς popaholic; Τότε αυτή η είδηση σας ενδιαφέρει – Ομορφιά | Νέα

[ad_1]

pimples, blackheads, spots, spurakia, poroi, popaholicHello Popaholics αυτού του κόσμου! Οι υπόλοιποι καλύτερα να κλικάρετε κάποιο άλλο θέμα στο InStyle.gr γιατί ίσως αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω να μην σας ενδιαφέρει καθόλου. Εσείς λοιπόν που μείνατε και μοιράζεστε μαζί μου το guilty pleasure του να βλέπετε βιντεάκια στο internet που δείχνουν σπυράκια και «μαυράκια» να βγαίνουν από το δέρμα, αποκλείεται να μην ενθουσιαστείτε. Βλέπετε, η  σταθερή αξία στις μεταμεσονύχτιες αναζητήσεις μας  Sandra Lee, aka Dr. Pimple Popper (αν δεν την ξέρετε, τι κάνατε μέχρι τώρα στη ζωή σας;) έχει πλέον το δικό της show στην τηλεόραση.

Αν και όταν πρωτοακούστηκε η είδηση, διαβάζαμε πως θα λεγόταν This is Zit (το οποίο είναι genius αν μας ρωτάτε), τελικά θα πάρει το κλασικό όνομα Dr. Pimple Popper. «Το Dr. Pimple Popper αποτελεί ένα παράθυρο στη ζωή ενός δερματολόγου. Θα γνωρίσετε τους “ασθενείς” μου και τις δερματικές τους παθήσεις και το πώς επηρεάζει τους ίδιους και τους γύρω τους», δηλώνει η ίδια η Sandra Lee στο site του καναλιού TLC, από όπου θα προβάλλεται το show.  

Τα πρώτα έξι επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στις 11 Ιουλίου, πάνω στην ώρα για να χαζεύετε κάτι όταν φτιάχνετε βαλίτσες για τις διακοπές σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr