Αυτά είναι τα προϊόντα που εμπιστεύονται για τα φρύδια τους οι beauty editors – Ομορφιά | Μακιγιάζ

[ad_1]

φρύδια, frydia, eyebrows, brows, lily collins

Getty Images

Φρύδια, φρύδια, φρύδια! Θα το λέμε ξανά και ξανά και ξανά, μέχρι να εντυπωθεί στο μυαλό σας πόσο σημαντικά είναι για την εμφάνιση των γυναικών. Τα φρύδια είναι το «κάδρο» ενός προσώπου  και –πιστέψτε μας- μπορούν τόσο να αναδείξουν, όσο να το καταστρέψουν.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο, αν υπάρχει ένα προϊόν μακιγιάζ που «κοντράρει» τα -αγαπημένα όλων των γυναικών- κραγιόν, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το μολύβι φρυδιών. Από τότε που η Cara Delevingne και η Lily Collins έκαναν τα γεμάτα φρύδια δημοφιλή και έστειλαν στο παρελθόν τα λεπτά, υπερβολικά βγαλμένα που μεσουρανούσαν στα 90s και στις αρχές των 00s, όλες πρόσθεσαν ένα προϊόν στο νεσεσέρ τους, είτε αυτό ήταν μάσκαρα, σκιά ή μολύβι. Είτε τα βγάζατε συνέχεια στο παρελθόν και πλέον δεν «βγαίνουν», είτε έχετε λεπτά φρύδια από φυσικού σας, είτε απλά θέλετε να πετύχετε ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, τα χρειάζεστε.

Όπως ήταν φυσικό, η αγορά γέμισε με εξειδικευμένα προϊόντα, με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε όταν χρειάζεται να διαλέξετε το καλύτερο για τα δικά σας φρύδια. Fear not girls, γιατί το beauty department του InStyle έχει κάνει έρευνα και έχει βρει the best of the best! Ναι, ναι, φυσικά δεν θα το κρατήσουμε κρυφό και θα σας αποκαλύψουμε ποια είναι.

Τα προϊόντα για τα φρύδια που ξεχωρίσαμε

Drum Roll! And the winner is… η συλλογή της Benefit Cosmetics, η οποία δεν διαθέτει μόνο ένα-δύο προϊόντα για τα φρύδια, αλλά αμέτρητα, ώστε να βρείτε ακριβώς αυτό που θα σας χαρίσει το τέλειο αποτέλεσμα. Μολύβια, σκιές, τζελ, μάσκαρα και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε για να αποκτήσετε εντυπωσιακά φρύδια χωρίς κενά. Μπορείτε να τα δείτε όλα και να διαβάσετε λεπτομέρειες για κάθε ένα από αυτά εδώ, αλλά και να βρείτε ποιο σας ταιριάζει, κάνοντας ένα μίνι τεστ που θα βρείτε εδώ.

Plus: Αν θέλετε να επισκεφθείτε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα τέλεια φρύδια, οι beauty editors εμπιστευόμαστε μόνο τα Benefit Brow Bars! Εκεί μπορείτε να κάνετε αποτρίχωση με κερί, να βάψετε τα φρύδια σας και φυσικά να βρείτε το ιδανικό σχήμα για το πρόσωπό σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr