Αγαπάτε τις «γλυκές» μυρωδιές; Αν ναι, πρέπει να δοκιμάσετε αυτό που φοράει η Κατερίνα Γερονικολού εδώ και χρόνια – Ομορφιά | Μακιγιάζ

[ad_1]

Instagram @katerina_geronikolou

Αν ψάχνετε διαρκώς το επόμενο αγαπημένο σας άρωμα, τότε ξέρετε πόσο δύσκολη είναι αυτή η έρευνα. Αρχικά, είναι σχεδόν αδύνατο να μπείτε σε ένα κατάστημα καλλυντικών, να καταφέρετε να μυρίσετε πάνω από πέντε-έξι αρώματα, να ξεχωρίζετε ποιο είναι ποιο και να μην ζαλιστείτε. Έπειτα συμβαίνει και το εξής: τα αρώματα έχουν μία μαγική ιδιότητα να μυρίζουν διαφορετικά επάνω στον κάθε άνθρωπο. Μπορεί το άρωμα που λατρεύετε να μυρίζετε επάνω στους άλλους, όταν το φοράτε εσείς να μην το θυμίζει σε τίποτα.

Αν πάντως έχετε μία τάση να προτιμάτε «γλυκές» μυρωδιές, όπως η βανίλια και η καρύδα, τότε σας προτείνουμε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το άρωμα Elle L’Aime της Lolita Lempicka.

Το συγκεκριμένο άρωμα είναι μάλιστα το αγαπημένο της ηθοποιού Κατερίνας Γερονικολού, η οποία δεν το αποχωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια. Ελπίζουμε να το λατρέψετε όσο και εκείνη και να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr