Έτσι θα φορέσουμε το αγαπημένο μας denim παντελόνι το φθινόπωρο

[ad_1]

Όσες τάσεις και να έρθουν όσο και να εξελιχθεί ο κόσμος και η βιομηχανία της μόδας πάντα θα υπάρχουν κάποια διαχρονικά κομμάτια, η στιλιστική αξία των οποίων είναι ανεκτίμητη. Σε αυτή ην κατηγορία ανήκουν σίγουρα και τα denim παντελόνια. Ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, όποια και αν είναι το στιλ της, ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρους συνδυασμούς. Αυτό ακριβώς είναι που τα κάνει και τόσο ξεχωριστά. Και φυσικά έτσι έχουμε την ευκαιρία να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη για να δημιουργήσουμε τα πιο ιδιαίτερα και κομψά looks.

Πώς θα φορέσουμε λοιπόν το αγαπημένο μας παντελόνι το φθινόπωρο που έρχεται; Με oversized πουκαμίσες σε λευκές και γήινες αποχρώσεις, με slouchy μπότες σε metallic αποχρώσεις ή over the knee μπότες σε έντονα χρώματα όπως το πράσινο ή το φούξια, με ζώνε αλυσίδες και το αγαπημένο μας blazer. Οι συνδυασμοί είναι τόσοι πολλοί και τόσο ιδιαίτεροι που για ακόμα μία φορά δεν θα αποχωριστούμε το αγαπημένο μας παντελόνι.

Εάν λοιπόν ανυπομονείτε και εσείς για το φθινόπωρο που έρχεται και θέλετε να ξεχωρίσετε με τα looks σας σίγουρα θα σας εμπνεύσουν τα looks που συγκεντρώσαμε για εσάς.

Δείτε επίσης τα denim παντελόνια που δεν θα αποχωριστείτε φέτος το φθινόπωρο.

 

Και τα παπούτσια που συνδυάζονται τέλεια με το αγαπημένο σας denim παντελόνι.

 

 [ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr