Προσθήκη Κριτικής

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ANNA KOUTSOVASILI SALON

H Άννα Κουτσοβασίλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Είναι επαγγελματίας αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των οικολογικών προϊόντων ομορφιάς και είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες αντιπροσώπους στην Ελλάδα του πολύ επιτυχημένου brand ΜΟ Νails.

Κάτοχος πτυχίου Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής ενσωματώνει τη γνώση της στη χημεία, στην ανάπτυξη υψηλού επιπέδου οικολογικών προϊόντων ομορφιάς άνω και κάτω άκρων κατανοώντας πλήρως την αξία τέτοιων προϊόντων.

Διαχειρίζεται τη σελίδα της «ΜΟ Nails Greece Anna Koutsovasili» και έxει λάβει μέρος σε αρκετές κλαδικές εκθέσεις, σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΜΟ Nails στην Ελλάδα.

Παρακολουθεί συνεχώς τις νέες τάσεις και τεχνοτροπίες στο χώρο των επαγγελματιών Nail Artists ενώ μεταφέρει τη φιλοσοφία της στις/στους επαγγελματίες πελάτες της. Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η αναγνώριση της κοινωνικής ευθύνης αποτελεί για την Άννα φιλοσοφία ζωής, γι αυτό και το προϊόν που αντιπροσωπεύει, της δίνει τη δυνατότητα να συμβάλλει στην αλλαγή της εικόνας στο χώρο της ομορφιάς, υιοθετώντας μια νέα προσέγγιση για προϊόντα ασφαλή, υγιή και φιλικά προς το περιβάλλον.

Η τέχνη του Nail Art αποτελεί σημαντικό κομμάτι στην μόδα. Πολύχρωμοι συνδυασμοί και γυναικείο στυλ άλλες φορές ξεχωριστό άλλες φορές γλυκό και άλλες σοβαρό. Το χρώμα στα νύχια ερμηνεύει τη γυναικεία γοητεία!

Τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα ομορφιάς προέρχονται απο τη Γαλλία. Η MO Nails λανσάρει τη νέα, πρωτοποριακή σειρά προϊόντων, σεβόμενη το περιβάλλον, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη “Πράσινη βιομηχανία ομορφιάς.

Η MO Nails δημιουργήθηκε έχοντας σαν φιλοσοφία τις πιο βασικές αρχές. Να είναι Ασφαλής, Υγιής και Φιλική προς το περιβάλλον.

Το MO Nails Gel είναι soak off led/uv Gel. Δεν περιέχει διαλυτικές ουσίες και σας αφήνει να ακολουθήσετε τις νέες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς χωρίς κίνδυνο στην υγεία σας.

Η συλλογή χρωμάτων MO Nails αποτελείται από περισσότερα από 180 μοναδικά χρώματα, εμπνευσμένα από τους χρωματισμούς της φύσης . Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα χρώματα, δίνουν την ευκαιρία στις / στους επαγγελματίες να δημιουργούν οτιδήποτε ξεχωριστό και μοναδικό στο Nail Art.


ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ANNA KOUTSOVASILI SALON - beatybooking.gr

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Αποστόλου Παύλου 8, Άγιος Δημήτριος, Τ.Κ.17341

GPS:

37.9380177, 23.7292227

Τηλέφωνο:
Επικοινωνία

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κλειστά

Τρίτη

10:30-20:00

Τετάρτη

10:30-20:00

Πέμπτη

10:30-20:00

Παρασκευή

10:30-20:00

Σάββατο

9:00-17:00

Κυριακή

Κλειστά

0Κριτικές

captcha-input
Τιμές
Ποιότητα Υπηρεσιών
Εξυπηρέτηση
Προσωπικό
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed