Μάθαμε το μυστικό των celebrities που εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους – Ομορφιά | Μακιγιάζ

[ad_1]

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Μην ξενυχτήσουμε ένα βράδυ, αμέσως οι μαύροι κύκλοι τρέχουν να εγκατασταθούν κάτω από τα μάτια μας. Οι κρέμες ματιών, το μασάζ με τα ακροδάχτυλα και τα παγωμένα κουτάλια (αλήθεια βοηθούν, δοκιμάστε το) σίγουρα θα βελτιώσουν λίγο την κατάσταση, αλλά δυστυχώς χωρίς ύπνο δεν μπορούν να γίνουν θαύματα. Στο σημείο αυτό ας κάνουμε ενός λεπτού σιγή για να εκτιμήσουμε το concealer, το foundation και όλα αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ που υπάρχουν για να μας κάνουν δείχνουμε πιο ξεκούραστες και λαμπερές, ακόμα κι όταν έχουμε κοιμηθεί ελάχιστες ώρες.

Παρόλα αυτά, ίσως έχετε παρατηρήσει πως όταν προσπαθείτε να καλύψετε τους μαύρους κύκλους σας με concealer, αυτοί συνεχίζουν να φαίνονται. Το μυστικό είναι το προϊόν που χρησιμοποιείται για να καλύψει μία ατέλεια, να έχει το χρώμα που θα εξουδετερώσει την απόχρωση του εκάστοτε προβλήματος. Αν και πλέον υπάρχουν στην αγορά color correctors που ,κάνουν ακριβώς αυτή τη «δουλειά», εμείς έχουμε να σας προτείνουμε μία πολύ πιο οικονομική λύση, για την οποία έχετε σίγουρα ήδη όλα τα απαραίτητα προϊόντα.

Το τρικ αυτό το μάθαμε από τον makeup artist πολλών celebrities, συμπεριλαμβανομένης της Ελένης Φουρέιρα και της Δούκισσας Νομικού, Παντελή Τουτουντζή, ο οποίος το εφαρμόζει συχνά στις διάσημες πελάτισσές του.

«Αντί να βάλετε το concealer κατευθείαν πάνω στην περιοχή των μαύρων κύκλων, εφαρμόστε ταμποναριστά λίγο κόκκινο (ματ) κραγιόν. Η συγκεκριμένη απόχρωση εξουδετερώνει το σκούρο χρώμα κάτω από τα μάτια και έπειτα η εφαρμογή του concealer θα τους εξαφανίσει αμέσως. Το πιο συχνό λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι η επιλογή κίτρινων αποχρώσεων στο concealer – αυτά τα χρώματα θα κάνουν τους κύκλους να φαίνονται γκρι, δεν θα τους καλύψουν αποτελεσματικά», μας εξήγησε ο ίδιος.

Εμείς πάντως που το έχουμε δοκιμάσει, επιβεβαιώνουμε πως λειτουργεί. Σας προκαλούμε να το δοκιμάσετε – άλλωστε δεν θα ξοδέψετε καθόλου χρήματα, αφού σίγουρα έχετε και concealer ένα ματ, κόκκινο κραγιόν.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr