Uni-pharma και InterMed ξεχώρισαν στα βραβεία Best in Pharmacy 2018 – Ομορφιά | Νέα

[ad_1]

Best in Pharmacy 2018Οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma & InterMed έλαμψαν για ακόμη μία φορά στη διάρκεια της εκδήλωσης Απονομής των βραβείων Best in Pharmacy, στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη το βράδυ της Δευτέρας, κατακτώντας συνολικά τρία βραβεία (Gold, Silver και Bronze) τα οποία θέτουν ψηλά τον πήχυ της αναγνωρισιμότητας, της αξίας των προϊόντων της αλλά και της κοινωνικής της ευθύνης.

Ήταν μία βραδιά, γεμάτη από υποστήριξη και αγάπη για τους φαρμακοποιούς, αλλά και δυνατά brands που έχουν κυριαρχήσει στις προθήκες των φαρμακείων κατακτώντας τους καταναλωτές. Η εκδήλωση οργανώθηκε από το περιοδικό Φαρμακευτικός Κόσμος και την εταιρεία Boussias Communications. Κατά την τελετή απονομής, ανέβηκαν στο βάθρο τα προϊόντα που διακρίθηκαν για την καινοτομία, τη δυναμική παρουσία στην αγορά και την προτίμησή τους από τους φαρμακοποιούς και το κοινό, ενώ αναδείχθηκαν η επιχειρηματική αριστεία και οι βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμακείου.

Αναλυτικά, οι διακρίσεις που έλαβαν οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma & InterMed έχουν ως εξής:

Bronze, για την καλύτερη καμπάνια μάρκετινγκ προϊόντος φαρμακείου με μεγάλο προϋπολογισμό REPEL by UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ. Το βραβείο παρέλαβε ο Sales Manager της Uni-pharma κ. Σταμάτης Λυγίζος.Best in Pharmacy 2018

Gold, για το πιο καινοτόμο νέο προϊόν φαρμακείου EVA Mycosis  – ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΕΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ (Δ.Τ. INTERMED). Το βραβείο παρέλαβε η Brand Manager της InterMed κυρία Μυρτώ Ράπτη.Best in Pharmacy 2018

Silver για την καλύτερη εταιρεία προϊόντων φαρμακείου της χρονιάς στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης      U&I CARE – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΣΕΤΗ (ΟΦΕΤ) – Uni-pharma SA – InterMed SA. Το βραβείο παρέλαβε η Head of CSR του Oμίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη κυρία Βικτώρια Μιχαηλίδου.Best in Pharmacy 2018

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία που απονεμήθηκαν, προέκυψαν από τον μέσο όρο της βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

Στην παρέμβασή του ο κ. Λυγίζος παραλαμβάνοντας το βραβείο, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Σας ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική αυτή διάκριση, όπου η καμπάνια marketing  του Repel αναδεικνύεται καλύτερη όσον αφορά στα προϊόντα φαρμακείου με μεγάλο προϋπολογισμό. Και φυσικά το πιο προφανές που μπορεί να σκεφθεί κάποιος είναι ότι με τους μεγάλους προϋπολογισμούς μπορείς να καταφέρεις σχεδόν… τα πάντα. Ωστόσο γνωρίζουμε καλά όλοι μας, ότι εάν δεν υπάρχει ένα δυνατό προϊόν, ένα σκεύασμα με μεγάλη αποτελεσματικότητα και απήχηση στο κοινό, τότε κανένα budget, όσο υψηλό και εάν είναι δεν μπορεί να το υποστηρίξει. Και όλοι εμείς στην Uni-pharma, είμαστε περήφανοι, διότι το brand Repel είναι και δυναμικό και αποτελεσματικό και κάνει τη διαφορά από τον ανταγωνισμό. Και γι’ αυτό, βραβεύεται καθημερινά, από το καταναλωτικό κοινό. Το brand Repel της Uni-pharma , αποτελείται από καινοτόμα προϊόντα για την προστασία από έντομα, αλλά και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της επαφής με αυτά. Να σας θυμίσω, ότι η σειρά Repel λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά το 2013 και από την αρχή υποστηρίχθηκε με δυνατό επικοινωνιακό πλάνο. Επίσης, βασικό χαρακτηριστικό της σειράς REPEL antilice είναι ότι περιέχει άοσμα δραστικά συστατικά, ασφαλή για παιδιά. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι όλα τα προϊόντα Repel σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα, με υψηλών προδιαγραφών πρώτες ύλες. Για την Ελλάδα της κρίσης και των Μνημονίων, το γεγονός ότι ένα τόσο ισχυρό σκεύασμα παράγεται στον τόπο μας, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία, είναι όχι απλά θετικό, αλλά και εξαιρετικά ελπιδοφόρο!»

Η κυρία Ράπτη, τόνισε στην δική της παρέμβαση για το βραβεείο Eva Mycosis:

«Η σημερινή διάκριση του Eva Mycosis στην κατηγορία του πιο καινοτόμου φαρμάκου για το φαρμακείο στο πλαίσιο των βραβείων Best in Pharmacy, αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση για την InterMed και συνολικά για τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη. Ταυτόχρονα όμως, αποτελεί και ευθύνη. Ευθύνη, διότι επιθυμούμε τα προϊόντα μας, να ανταποκρίνονται με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Αλλά όπως καλά γνωρίζουμε τόσο στην InterMed όσο και στην Uni-pharma, η ευθύνη είναι τίτλος τιμής και χρέος για όλους τους εργαζόμενους, όπως και η Αριστεία, και η Γνώση και φυσικά η Καινοτομία. Η καινοτομία είναι συνυφασμένη με την φύση των προϊόντων των  Ερευνητικών Εργαστηρίων της InterMed για περισσότερα από 23 χρόνια. Πρόκειται για ιατροτεχνολογικά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, τα οποία έχουν κατακτήσει και τη διεθνή αγορά. Το καινοτόμο σκεύασμα Eva Mycosis, είναι ένα εξαιρετικά πρωτοποριακό προϊόν, όπως πρωτοποριακή είναι συνολικά και η σειρά γυναικολογικών προϊόντων EVA, η οποία συνθέτει μια ολοκληρωμένη παλέτα προϊόντων για τις ιδιαιτέρες ανάγκες της γυναίκας σε κάθε ηλικία».

Τέλος, η κυρία Μιχαηλίδου, ανέφερε τα εξής στην δική της σύντομη τοποθέτηση:

«Εκ μέρους της ιδιοκτησίας του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη σας ευχαριστούμε θερμά για αυτή τη διάκριση για τη Στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης U&I Care. U&I Uni-Pharma & InterMed αλλά και Εσύ και Εγώ Μαζί Νοιαζόμαστε. Η Στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου σχεδιάστηκε με το μυαλό αλλά εκφράζεται καθημερινά με την καρδιά και την ψυχή των 470 εργαζομένων αλλά και με τη θερμή υποστήριξη και παρακίνηση της Ηγεσίας της κυρίας Ιουλίας και της κυρίας Ειρήνης Τσέτη. Μέσα από Δράσεις Αγάπης & Εθελοντισμού, Μέριμνα για το Περιβάλλον και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, μέσα από Πρωτοβουλίες όπως η Αποστολή Ζωής και το Ίδρυμα Κλέων Τσέτης στηρίζουμε την Κοινωνία, την Επιστήμη, τη Νέα Γενιά, την Υγεία και την Πρόληψη ΌΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Για Περισσότερα από 55 χρόνια ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ & ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ…ΣΗΜΕΡΑ!»

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr