6 ζευγάρια παπούτσια που ταιριάζουν άψογα με τα καλοκαιρινά σας φορέματα

[ad_1]

Μπορεί τα μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα, να είναι οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού, ωστόσο δεν είναι τα μόνα items που ανυπομονούμε να φορέσουμε όλο τον χρόνο. Τα maxi αέρινα φορέματα είναι επίσης από τα αγαπημένα μας κομμάτια και  οι περισσότερες από εμάς δεν μπορούμε να τα αποχωριστούμε στην καθημερινότητα μας.

Είναι κομψά και πολύ άνετα, μας κάνουν να νιώθουμε δροσερές και cool όσες ώρες και αν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού, ενώ είναι και τα μοναδικά κομμάτια που χρειάζεται να πάρουμε μαζί μας στη βαλίτσα των καλοκαιρινών μας διακοπών. Και φυσικά, ένας ακόμα λόγος για τον οποίο τα έχουμε ξεχωρίσει τόσο πολύ είναι πως είναι one piece, έτσι δεν χρειάζεται να πολυσκεφτούμε πως θα συνδυάσουμε ένα maxi φόρεμα.

Το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί είναι το ζευγάρι παπουτσιών που θα φορέσουμε. Ακόμα και αυτή η απάντηση όμως είναι πολύ εύκολη για εμάς. Ένα ζευγάρι flat σανδάλια είναι ιδανικά για τα καλοκαιρινά μας looks, ενώ εάν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ακόμα πιο ξεχωριστό look, ένα ζευγάρι strappy σανδάλια με 90s αισθητική είναι ό,τι χρειαζόμαστε.

Δείτε επίσης σε ποια κομμάτια αξίζει να επενδύσετε λίγο πριν τις διακοπές σας.

 [ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr