5+1 τρόποι να αποκτήσετε τα ξανθά μαλλιά των surfers χωρίς να τα βάψετε – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

Getty Images, μαλλιά

Getty Images

Το καλοκαίρι έφτασε και εμείς εδώ στο InStyle δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χαζεύουμε φωτογραφίες στο Instagram από τα «φιλημένα από τον ήλιο» μαλλιά των celebrities. Ξέρετε, αυτά που μοιάζουν με των surfers της Καλιφόρνιας. Η Gigi Hadid, η Blake Lively και η Gisele Bündchen είναι τα απόλυτα girl hair crushes μας, αφού έχουν την ιδανική απόχρωση στα μαλλιά τους για τους καλοκαιρινούς μήνες, που αναδεικνύει στο έπακρο την μαυρισμένη επιδερμίδα. Τι γίνεται όμως αν δεν θέλετε να ταλαιπωρήσετε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας βαφή; Τότε στρέφεστε στους πιο φυσικούς τρόπους, που θα ανοίξουν μερικούς τόνους τα μαλλιά σας, χωρίς να τα βλάψουν ούτε στο ελάχιστο.

Instagram: @alexisren

Instagram: @alexisren

Μέλι

Το μέλι, εκτός από βαθιά ενυδάτωση, μπορεί και να ανοίξει την απόχρωση των μαλλιών. Απλώστε το –ακατέργαστο- μέλι σε νωπά μαλλιά, τυλίξτε το κεφάλι σας με διάφανη  μεμβράνη και αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον δύο ώρες. Έπειτα απλώς ξεβγάλτε το με κρύο νερό.

Χαμομήλι

Η πιο γνωστή μέθοδος, το χαμομήλι, είναι πανεύκολη: βρέχετε τα μαλλιά σας με αυτό και τα αφήσετε να στεγνώσουν στον ήλιο.

Κανέλα

Βάλτε λίγη κανέλα στο conditioner σας και απλώστε την σε νωπά μαλλιά σαν μάσκα. Αφήστε τη να δράσει για δύο ώρες, κατά προτίμηση κάτω από τον ήλιο. Έτσι τα μαλλιά σας και θα ανοίξουν και θα ενυδατωθούν σε βάθος. Win win!

Λεμόνια

Άλλοι το πρωί τα στύβουν σε χυμό, εσείς θα τα στύψετε στα μαλλιά σας. Αναμείξτε το χυμό δύο λεμονιών με το ¼ της ποσότητάς τους σε νερό, ψεκάστε τα μαλλιά σας και καθίστε στον ήλιο.

Ήλιος

Όπως θα καταλάβατε από τα παραπάνω, ο κοινός παρονομαστής όλων των τρόπων είναι ο ήλιος. Ακόμα και χωρίς να βάλετε τίποτα, αν τα μαλλιά σας είναι ανοιχτόχρωμα, θα ανοίξουν κι άλλο.

Casting Sunkiss

Αν θέλετε κάτι πιο δραστικό και γρήγορο, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα Casting Sunkiss προϊόντα της L’Oreal Paris. Το Casting Sunkiss Jelly με Coconut Oil είναι ένα Leave-in Gel, το οποίο δρα με τη θερμότητα του ήλιου ή πιστολάκι, για μαλλιά από καστανό ανοιχτό έως ξανθό σκούρο. Το Casting Sunkiss Tropical Spray είναι ένα Leave-in Spray για σταδιακό ξάνοιγμα των μαλλιών έως 2 τόνους, το οποίο με τη θερμότητα του ήλιου ή πιστολάκι, για μαλλιά από καστανό ανοιχτό έως καστανό σκούρο. Ανάλογα με την απόχρωση των μαλλιών σας, επιλέγετε αυτό που σας ταιριάζει. Το κάθε ένα από τα προϊόντα αυτά στοιχίζει μόλις €10.casting-sunkiss, μαλλιά

Good luck!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr