Φέτος το καλοκαίρι δώστε στα χείλη σας τη φροντίδα που τους αξίζει – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

χείληΤο καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και η θερμοκρασία έχει ήδη αρχίσει να ανεβαίνει, μαζί με τη διάθεσή μας! Βόλτες στα πιο hip στενά της πόλης ή βουτιές στην παραλία, το σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα θα περνάμε πολύ χρόνο έξω από το σπίτι και φυσικά κάτω από τον ήλιο! Φοράμε πάντα το αντηλιακό μας, δίνουμε όμως στα χείλη μας τη φροντίδα που τους αξίζει;

Η νέα, μοναδική σειρά καινοτόμων lip balms  από το bioten έχει όλες τις απαντήσεις για την περιποίηση των χειλιών μας ανεξάρτητα από την εποχή και τις συνθήκες!

Φέτος το καλοκαίρι, τρία από τα lip balms της σειράς θα γίνουν οι ιδανικοί μας σύμμαχοι στην αποτελεσματική προστασία και περιποίηση των χειλιών μας.χείλη

Το bioten Lip balm “Hydrate my lips!” θα κάνει θαύματα στα αφυδατωμένα από τον ήλιο χείλη. Χάρη στο βασικό συστατικό του, την aloe vera προσφέρει φροντίδα και ενυδάτωση που διαρκεί!

Το bioten Lip balm “Freshen up my lips!” ενυδατώνει και χαρίζει στα χείλη υπέροχο χρώμα και άρωμα καρπούζι!

Το bioten Lip balm “Sun Protect my lips!” προστατεύει τα χείλη από την ηλιακή ακτινοβολία, καθώς έχει δείκτη SPF 25, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση.

Όλα τα bioten Lip balms έχουν φυσικά αντηλιακά φίλτρα στη σύνθεσή τους ενώ ο αποτελεσματικός συνδυασμός φυσικών συστατικών στη σύστασή τους αφήνει τα χείλη απαλά και υγιή κάθε ημέρα!

Πείτε αντίο στη «βασική» περιποίηση χειλιών με τα bioten lip balms! Ανακαλύψτε το bioten Lip balm που σας ταιριάζει στο biotencosmetics.com!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr