Υψηλή προστασία και βαθύ μαύρισμα; Με αυτά τα vegan αντηλιακά γίνεται πανεύκολα! – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

vegan αντηλιακά Αντηλιακά υπάρχουν πολλά, vegan αντηλιακά όμως λίγα και εμείς βρήκαμε τα καλύτερα. Η γαλλίδα Audrey Delort-Laval, μετά από χρόνια προϋπηρεσίας στον οίκο Chanel, δημιούργησε πριν από λίγα χρόνια ένα brand αντηλιακών που είναι vegan, cruelty-free, χωρίς αλλεργιογόνα συστατικά και χωρίς parabens. Η Mimitika έχει αντηλιακά που περιέχουν ένα φυσικό, ενεργό συστατικό που εξάγεται από το algae και προκαλεί την έκκριση μελανίνης, επιταχύνοντας το μαύρισμα. Γιατί αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι κάθονται στον ήλιο – για να μαυρίσουν, θεωρώντας το αντηλιακό απαραίτητο «κακό». Το φορούν επειδή πρέπει και όχι επειδή τους αρέσει, για αυτό και η Mimitika γέμισε το κενό αυτό στην αγορά, δημιουργώντας προϊόντα που προσφέρουν προστασία από τις ακτίνες UVA & UVB, αλλά έχουν ελαφριά, απαλή υφή, δεν κολλάνε και θυμίζουν περισσότερο καλλυντικά από ότι αντηλιακά.mimitika

Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στις υπέροχες, fun συσκευασίες του brand, οι οποίες είναι ικανές να μας φτιάξουν το κέφι και μόνο που τις κοιτάμε και διαφέρουν κατά πολύ από το κλασικό packaging των προϊόντων του φαρμακείου.

Ήδη στην Γαλλία τα επιλέγουν πολλοί διάσημοι –και μη, φυσικά-, με τα vegan αντηλιακά Mimitika να πωλούνται στα καλύτερα μαγαζιά της Γαλλίας και του εξωτερικού. Στην Ελλάδα θα τα βρείτε online στο typemystyle.com.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr