Τσίκνα free: Πέντε tips & tricks για να μην μυρίσουν τα μαλλιά σας την Κυριακή του Πάσχα – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

miley, τσίκναΚυριακή του Πάσχα: η ημέρα που πονάει το στομάχι μας από το πολύ φαγητό έφτασε και φέτος και όχι, δεν νιώθουμε καθόλου τύψεις για τις αμέτρητες θερμίδες που πρόκειται να καταναλώσουμε. Υπάρχει όμως κάτι που μας προβληματίζει και αυτό δεν είναι άλλο από το πώς θα καταφέρουμε να προστατέψουμε τα μαλλιά μας από τις μυρωδιές. Όσο κι αν απολαμβάνουμε το φαγητό, δεν θέλουμε με τίποτα να βγούμε για καφέ έπειτα και να μυρίζουμε τσίκνα. Αν λοιπόν έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα, ακολουθείστε τα παρακάτω tips και κανείς δεν θα υποψιαστεί καν ότι βρεθήκατε κοντά σε κάποιο πασχαλινό τραπέζι.

Λουστείτε με τα σωστά προϊόνταaussie, τσίκνα

Είναι κοινό μυστικό πως τα προϊόντα της Aussie κάνουν τα μαλλιά να μυρίζουν υπέροχα, οπότε φροντίστε να τα έχετε χρησιμοποιήσει πριν το μεγάλο τραπέζι. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την νέα σειρά Repair Miracle Collection που θα αναζωογονήσει και θα επανορθώσει σε βάθος τα μαλλιά σας, όσο ταλαιπωρημένα κι αν είναι.

Μην βγείτε έξω με βρεγμένα μαλλιά

Μπορεί να θέλετε να πάτε φρεσκολουσμένη στο τραπέζι, φροντίστε όμως να βγείτε από το μπάνιο αρκετές ώρες νωρίτερα, αφού τα βρεγμένα μαλλιά «τραβάνε» τις μυρωδιές πιο εύκολα από τα στεγνά.

2 σε 1

Κατά τη διάρκεια του φαγητού λογικά θα βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο, οπότε μπορείτε να προστατέψετε τα μαλλιά σας από τον ήλιο και τις μυρωδιές με ένα μόνο προϊόν. Το αντηλιακό σπρέι για τα μαλλιά Série Expert Solar Sublime της L’Oréal Professionnel θα κάνει τα μαλλιά σας να μυρίζουν υπέροχα, ενώ ταυτόχρονα θα εμποδίσει τον ήλιο να τα βλάψει.

Πιάστε τα ψηλά

Αν ο χώρος έχει γεμίσει καπνό, η μόνη σας επιλογή είναι να μαζέψετε τα μαλλιά σας, ώστε οι μυρωδιές να μην εισχωρήσουν. Πιάστε μια κοτσίδα ή ένα κότσο και  είστε έτοιμες.

Άρωμα μαλλιώνchance-hair-mist, τσίκνα

Τελευταία σας λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα άρωμα ειδικό για τα μαλλιά, το οποίο θα καλύψει κάθε άσχημη μυρωδιά. Δικό μας αγαπημένο είναι το Chance Hair Mist της Chanel.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr