Τρεις huge σταρ του Hollywood, ένα μυστικό ομορφιάς! – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

Τρεις huge σταρ του Hollywood, ένα μυστικό ομορφιάς!Τι κοινό έχουν οι Jennifer Lopez, Jennifer Aniston και Cate Blanchett, εκτός του ότι είναι όλες σταρ του Hollywood; «Πολλά» θα μας πείτε και δίκιο θα έχετε, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στην ηλικία τους, αφού και τρεις είναι 49 ετών. Yeap, ετοιμάζονται να μπουν στα 50, αλλά όλες δείχνουν μία δεκαετία νεότερες. Πώς γίνεται; Δεν ξέρουμε αν πίνουν το αίμα νεογέννητων νυχτερίδων, ούτε αν κοιμούνται με μπριζολάκια στο πρόσωπό τους, αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως έχουν ένα κοινό μυστικό ομορφιάς, που εξασφαλίζει πως θα δείχνουν για πάντα πολύ πιο νέες από όσο είναι στην πραγματικότητα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το αντηλιακό, το προϊόν που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να σας λέμε πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Splash News

Splash News

«Μεγαλώνοντας δεν ήμουν καλή με το αντηλιακό και το έχω μετανιώσει πικρά», είχε δηλώσει η Jennifer Aniston, η οποία πλέον φοράει καθημερινά μία κρέμα με υψηλό δείκτη SPF, ενώ προσέχει να μην κάθεται κάτω από τον ήλιο τις ώρες που ο ήλιος καίει.

Splash News

Splash News

«Φροντίζω πάντα να ακολουθώ μία υγιή ρουτίνα ομορφιάς, είτε αυτό αφορά την επιδερμίδα μου, είτε το σώμα μου συνολικά. Δεν φοράω πολύ μακιγιάζ, όταν δεν δουλεύω και είμαι “παθιασμένη” με το αντηλιακό. Προσπαθώ να μην μένω στον ήλιο για αρκετή ώρα», αποκαλύπτει και η Jennifer Lopez.

Splash News

Splash News

Η Cate Blanchett φυσικά έχει ακριβώς την ίδια συνήθεια από πολύ μικρή, κάτι που δεν μας εκπλήσσει, ειδικά αν ρίψουμε έστω και μια ματιά στην τόσο ανοιχτόχρωμη απόχρωση της επιδερμίδας της. Αν και στη χώρα μας είμαστε κατά γενική ομολογία πιο σταρένιες, δεν σημαίνει πως δεν κινδυνεύουμε από τον ήλιο και σίγουρα η μελανίνη δεν θα μας «σώσει» από τη φωτογήρανση.

Δείτε εδώ μερικά από τα αγαπημένα μας αντηλιακά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr