Το InStyle και η MAC σας δίνουν την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε σαν εξώφυλλο – Ομορφιά | Νέα

[ad_1]

mac golden hall trends we loveΠοια κορυφαία εταιρεία μακιγιάζ σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε επαγγελματίες makeup artists; Σωστά το μαντέψατε! Η MAC cosmetics θα βρίσκεται στο mini studio που θα στηθεί σαν σε αληθινό εξώφυλλο του InStyle για να σας μεταμορφώσει σε ένα cover girl με τη βοήθεια των επαγγελματιών make up artists.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά όλες τις νέες υφές στα αγαπημένα lipsticks της MAC, τις καινούριες αποχρώσεις, τολμήστε να φορέσετε έντονο χρώμα στα χείλη, με ματ, ενυδατικό ή glossy αποτέλεσμα! Retro Mattes, Metallic, Matte ή Glossy, αφήστε τα χείλη σας να πρωταγωνιστήσουν!mac

Συμπληρώστε τα πλήρη στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 12/3 έως τις 15/3 και μετά από κλήρωση, οι πρώτες 15 επιλαχούσες θα ενημερωθούν αμέσως με email για την ώρα του ραντεβού τους στο Golden Hall το οποίο και πρέπει να επιβεβαιώσουν έως την Πέμπτη 15/3 στις 20.00.

Εσείς θα χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία; Σας περιμένουμε το Σάββατο 17 Μαρτίου στο Golden Hall από τις 12.00 έως τις 16.00 στο ειδικά διαμορφωμένο booth του InStyle και μην ξεχάσετε να βάλετε τα στοιχεία σας στην φόρμα παρακάτω για να κλείσετε ραντεβού ώστε να γίνετε cover girl του InStyle.

Δείτε τους όρους συμμετοχής εδώ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr