Το αγαπημένο άρωμα της Μαρίας Ηλιάκη μυρίζει «καθαριότητα» – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

iliaki, Το αγαπημένο άρωμα της Μαρίας ΗλιάκηΨάχνετε ένα άρωμα που να είναι εκλεπτυσμένο και ταυτόχρονα σέξι; Να μυρίζει «καθαριότητα»; Αυτό ακριβώς που θέλετε, κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια και αν δεν το έχετε ήδη δοκιμάσει, τότε αναρωτιόμαστε τι κάνατε στη ζωή σας μέχρι τώρα. Ο λόγος φυσικά για το κλασικό πλέον άρωμα Les Infusions Iris EDP της Prada (€90 τα 50ml), το οποίο έχουν λατρέψει εκατομμύρια γυναίκες από το λανσάρισμά του το 2007 μέχρι σήμερα. Μία από αυτές είναι και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία αποκάλυψε μέσα από τα stories της στο Instagram πως αυτό είναι το άρωμα που επιλέγει ξανά και ξανά.

Το αγαπημένο άρωμα της Μαρίας Ηλιάκη

iris prada, Το αγαπημένο άρωμα της Μαρίας ΗλιάκηΑν δεν θέλετε να επενδύσετε στο EDP, το Iris κυκλοφορεί και σε shower gel (€39 τα 250ml) και body lotion (€45 τα 250ml), που έχουν ακριβώς το ίδιο άρωμα. Αν κάνετε layering πάντως και με τα τρία προϊόντα, το άρωμα θα ενισχυθεί και θα μείνει στην επιδερμίδα σας για πολύ περισσότερο.

Ο ιδανικός τρόπος για να φορέσετε το άρωμά σας είναι να το ψεκάσετε στα σημεία των σφυγμών καθώς και στα σημεία των κλειδώσεων και συνέχεια ψεκάζοντας τον αέρα σχηματίζοντας ένα σύννεφο και «περνώντας» μέσα από αυτό

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr