Τα αγαπημένα σας ελληνικά beauty προϊόντα έχουν πλέον e-shop και μπορείτε να τα αποκτήσετε και με αντικαταβολή – Ομορφιά | Νέα

[ad_1]

website 2Έπειτα από την πρόσφατη ανανέωση του website της, η αγαπημένη ελληνική εταιρεία Fresh Line λειτουργεί πλέον και σαν e-shop. Εναρμονισμένο με το ανανεωμένο προφίλ και τη φιλοσοφία της εταιρείας, ταξιδεύει τους επισκέπτες στο χώρο της ολιστικής περιποίησης και των φυσικών καλλυντικών μέσα από μία δροσερή και user-friendly πλατφόρμα που δημιούργησε η Lighthousee-solutions.

Εύχρηστο και πρωτοποριακό, το νέο e-shop προσφέρει στον πελάτη όλα τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στα φυσικά καταστήματα. Περιλαμβάνει εξειδικευμένες, μυρωδάτες θεραπείες για τα μαλλιά, το σώμα και το πρόσωπο, καθώς και μια μεγάλη γκάμα σε ανδρικά καλλυντικά ενώ ενημερώνεται τακτικά με όλα όσα θέλει να γνωρίζει κανείς για λαχταριστές νέες αφίξεις, ακαταμάχητες προσφορές και προτάσεις δώρων.

Μέσω του νέου e-shop, οι φίλοι της εταιρείας έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους γρήγορα και αξιόπιστα σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ η πλατφόρμα λειτουργεί στα ελληνικά και στα αγγλικά. Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να γνωρίσει τα προϊόντα της εταιρείας και να πληροφορηθεί για τα χαρακτηριστικά, τα συστατικά και την τιμή τους, έχοντας τη δυνατότητα να πληρώσει με όποιον τρόπο επιθυμεί, με paypal, χρεωστική/πιστωτική κάρτα, αντικαταβολή και απλή κατάθεση.

Το νέο e-shop της Fresh Line έχει πάντα ως προτεραιότητα την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, προσφέροντας δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα με αγορές 50€ και άνω.

Το νέο website είναι διαθέσιμο και σε ειδική έκδοση Mobile Site για πρακτική πλοήγηση από κινητό ή tablet.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr