Πώς η Nicole Kidman μετέτρεψε ένα κλασικό office σύνολο στο απόλυτο party look;

[ad_1]

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που το εργασιακό τους περιβάλλον, τους επιβάλλει να ακολουθούν κάποιους dress code κανόνες στο ντύσιμο τους, γνωρίζετε πόσο δύσκολο μπορεί να αποδειχθεί το να δημιουργήσετε ένα κομψό look. Αυτή η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκη όταν είμαστε καλεσμένες σε κάποιο επίσημο event ή σε κάποιο party ακριβώς μετά το γραφείο. Αυτό σημαίνει λοιπόν πως θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα look που να είναι κατάλληλο τόσο για το γραφείο όσο και για την έξοδο μας στη συνέχεια.

Ευτυχώς για εμάς τα πράγματα είναι πιο εύκολα από όσο νομίζουμε και η Nicole Kidman μας δείχνει το πιο εύκολο και κομψό trick για να κάνουμε αυτή την μετατροπή στο look μας. Η ηθοποιός παρευρέθηκε στο fashion show του Michael Kors στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη και δημιούργησε ένα πολύ κομψό look.

Η Nicole Kidman λοιπόν συνδύασε μία μαύρη peplum midi φούστα με ένα εξίσου μαύρο τοπ και μία μαύρη δερμάτινη ζώνη. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα skinny μαντήλι διακοσμημένο με τρουκς και ένα ζευγάρι ασπρόμαυρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Το πολύ κομψό look της Nicole Kidman είναι ιδανικό για τις εμφανίσεις μας στο γραφείο, ενώ τα κοσμήματα και το μαντήλι με τα τρουκς που επέλεξε να φορέσει η ηθοποιός μετέτρεψαν το look της σε βραδινό.

Splash News



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr