Πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία 10 χρόνια η Γιάννα Τερζή; – Ομορφιά | Μεταμορφώσεις

[ad_1]

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Γιάννα Τερζή, κόρη του Πασχάλη Τερζή, ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική το 2006 και μόλις δύο χρόνια αργότερα είχε ήδη γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Φεύγοντας για την Αμερική το 2008, η Γιάννα «εξαφανίστηκε» για μερικά χρόνια από την ελληνική σόουμπιζ, επιστρέφοντας όμως δυναμικά μετά από λίγα χρόνια. Σήμερα, η 37χρονη τραγουδίστρια ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας με το τραγούδι Όνειρο μου. Πόσο όμως έχει αλλάξει από όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο, μέχρι την επιλογή της ως εκπρόσωπο της χώρας στη Eurovision; Δείτε παρακάτω και δεν θα πιστεύετε μερικά από τα looks που έχει υιοθετήσει την τελευταία δεκαετία.

2008

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Με μία μελί απόχρωση στα μαλλιά και ξανθές ανταύγειες, τονισμένα μάτια και glossy χείλη, δείχνει φρέσκια και λαμπερή, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην ελληνική μουσική σκηνή.

2012

Facebook: @yiannaterzi

Facebook: @yiannaterzi

Έχοντας μετακομίσει στην Αμερική, η Γιάννα έβαψε τα σγουρά μαλλιά της σε μία φλογερή ginger απόχρωση. We love it, ειδικά όταν συνδυάζεται με κόκκινο κραγιόν!

2014

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Με πλατινέ ξανθά μαλλιά και σκούρες ρίζες – ένα look που μας κάνει να πιστεύουμε πως η Γιάννα είναι τεράστια fan της Shakira. Εμείς πάλι την προτιμάμε με πιο φυσικές αποχρώσεις στα μαλλιά.

2016

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Το ξανθό παραμένει ακόμα στα μαλλιά της, αλλά πλέον το στιλ θυμίζει περισσότερο ombre και είναι πιο κολακευτικό για την απόχρωση της επιδερμίδας της.

2017

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Επιστροφή στο φυσικό της καστανό, που αν μας ρωτάτε, την κολακεύει περισσότερο από το πλατινέ.

2018

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Στα φετινά βραβεία του MAD με κόκκινο κραγιόν, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε γιατί δεν το επιλέγει πιο συχνά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr