Πρισίλα Πρίσλεϊ: Ποια προτιμά να την υποδυθεί στην ταινία για τη ζωή του Έλβις

[ad_1]

H θεαματική ανοδική πορεία στην καριέρα του Έλβις Πρίσλεϊ και το τραγικό του τέλος θα αποτελέσουν το θέμα την νέας βιογραφικής ταινίας που πρόκειται να σκηνοθετήσει Μπαζ Λούρμαν.

Πρόσφατα μάλιστα έγινε γνωστό πως ο Όστιν Μπάτλερ θα είναι εκείνος που θα υποδυθεί τον Έλβις και Πρίσλεϊ ενώ ο Τομ Χανκς αναμένεται να είναι ο μάνατζέρ του, Τομ Πάρκερ. Από την άλλη η πρώην σύζυγος του εκλιπόντος «βασιλιά του ροκ εν ρολ» εξέφρασε την επιθυμία της για την καλλιτέχνη που θέλει να την ενσαρκώσει στην ταινία.

Συγκεκριμένα η Πρισίλα Πρίσλεϊ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του Blast σχετικά με το ποια θα ήθελε να την υποδυθεί στην επερχόμενη ταινία μετά τις αναφορές ότι οι τραγουδίστριες, Αριάνα Γκράντε και Λάνα Ντελ Ρέι είναι μεταξύ εκείνων που διεκδικούν τον ρόλο έδειξε την προτίμησή της στη δεύτερη.

«Μου αρέσει η Λάνα» είπε η Πρισίλα Πρίσλεϊ δίνοντας τη συγκατάθεσή της στην τραγουδίστρια. Σύμφωνα με το Radar Online, η Λάνα Ντελ Ρέι θα ήθελε πολύ να υποδυθεί την Πρισίλα Πρίσλεϊ. «Αισθάνεται ότι είναι γεννημένη για τον ρόλο» ανέφερε πηγή.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και ο Αυστραλός σκηνοθέτης έχουν συνεργαστεί ξανά. Ο Μπαζ Λούρμαν συμπεριέλαβε το τραγούδι της «Young & Beautiful» στο soundtrack της ταινίας του «The Great Gatsby» (Ο Υπέροχος Γκάτσμπι).

Πηγή: PeopleGreece

[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr