Πριν & Μετά: Οι διάσημες που είπαν αντίο στα πολύ λεπτά φρύδια και έγιναν beauty icons – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

Instagram: @hungvanngo

Nope, δεν είμαστε μόνο εμείς που πέσαμε θύματα της τάσης των υπερβολικά βγαλμένων φρυδιών την προηγούμενη δεκαετία. Ούτε οι celebrities την «γλύτωσαν», όπως θα δείτε παρακάτω. Thank god, όλες έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τα απίστευτα λεπτά φρύδια που μεσουρανούσαν τη δεκαετία του 90 και πλέον ξέρουμε πως είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας. Για να το αποδείξουμε, συγκεντρώσαμε 9 διάσημες γυναίκες που κατάφεραν να αποχωριστούν το τσιμπιδάκι και να αποκτήσουν ξανά πλούσια, φυσικά φρύδια.

Leighton Meester

Χμ, δεν είμαστε σίγουροι αν η Leighton θα είχε καταφέρει να γίνει Blair Waldorf με ΑΥΤΑ τα φρύδια.

Olivia Wilde

Αχ Olivia, γιατί; Γιατί δεν άφησες το τσιμπιδάκι ήσυχο νωρίτερα;

Jessica Alba

Τα 00s δεν ήταν η καλύτερη δεκαετία όσον αφορά στα φρύδια και ακόμα και η Jessica δεν γλύτωσε. Ευτυχώς, η συγκεκριμένη επέστρεψε στο φυσικό σχήμα της χωρίς «απώλειες».

Angelina Jolie

Τα φρύδια της Angelina συνεχίζουν να έχουν το ίδιο, ψηλό «τόξο», είναι όμως πολύ πιο πλούσια, μέγεθος που κολακεύει τα μάτια της περισσότερο.

Ashley Olsen & Mary Kate Olsen

Μαζί με την μεταμόρφωση τους από teen idols σε επιτυχημένες fashion designers, οι δίδυμες Olsen μεταμόρφωσαν και τα φρύδια τους.

Megan Fox

Ευτυχώς, self-tanners και τσιμπιδάκια κλείστηκαν και τα δύο για πάντα στο συρτάρι της Megan.

Drew Barrymore

Ούτε η Drew κατάφερε να ξεφύγει από τη μάστιγα «λεπτό φρύδι» και πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού ήταν το αγαπημένο it-girl των 90s.

Christina Aguilera

Όταν την πρωτογνωρίσαμε, η τραγουδίστρια είχε μια λεπτή γραμμή από τριχούλες αντί για φρύδια. Thank god από τότε μέχρι σήμερα έχουν φυτρώσει πίσω και έχουν σχηματίσει δύο πολύ όμορφα φρύδια.

Gwen Stefani

Τότε ήταν η «εκκεντρική» τραγουδίστρια των No Doubt. Σήμερα κάνει solo καριέρα και είναι κριτής στο The Voice. Συμπέρασμα: Η επιτυχία είναι «δύο γεμάτα φρύδια» απόσταση.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr