Πάτε συνέχεια στο κομμωτήριο για «ρίζα»; Αυτές οι star θα σας πείσουν να μην το κάνετε – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

Carrie-BradshawΠόσες φορές δεν έχετε κοιτάξει πανικόβλητες τις σκούρες ρίζες των κατά τα άλλα ξανθών μαλλιών σας; Συνήθως καταφεύγετε σε λύσεις όπως ένα φουλάρι, ένα σκουφί ή ένα καπέλο. Φυσικά και λειτουργεί, αλλά για πόση ώρα μπορείτε να αντέξετε να πιέζει κάτι το κεφάλι σας; Μάλλον όχι για πολύ και σίγουρα όχι για τις ώρες που βρίσκεστε στο γραφείο. Μήπως λοιπόν έχει έρθει η ώρα να απενοχοποιήσουμε τις σκούρες ρίζες; Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές celebrities να εμφανίζονται ακόμα και στο κόκκινο χαλί, περπατώντας περήφανα με ρίζες που εσείς θα ντρεπόσασταν να πάτε μέχρι το περίπτερο. Σε αυτό το σημείο να σας πω πως το συγκεκριμένο «φαινόμενο»  αποτέλεσε τάση στα 90s, δίνοντας σε όλες τις κοπέλες μια grunge αύρα. Και μη μου πείτε πως δεν έχετε καταλάβει ότι τα 90s έχουν επιστρέψει δυναμικά – είναι παντού γύρω μας, στις μικρότερες ηλικίες κυρίως. Από την Madonna μέχρι την Drew, δείτε ποιες έχουν κάνει αυτό το look το signature στοιχείο τους.

Carrie BradshawCarrie Bradshaw

Είναι ίσως ο αγαπημένος μας χαρακτήρας σειράς και ένας από τους λόγους είναι πως μας έκανε να απενοχοποιήσουμε πολλά, συμπεριλαμβανομένων των σγουρών μαλλιών και των σκούρων ριζών.

Brigitte Bardotbrigitte bardot

Αν πιστεύετε πως οι σκούρες ρίζες δεν μπορούν να είναι σέξι, αναθεωρείστε, αφού η συγκεκριμένη θεωρείτε το μεγαλύτερο sex symbol όλων των εποχών.

Madonnamadonna2-1024x682

Οκ, μπορεί η συγκεκριμένη φωτογραφία να την δείχνει στα 80s, η ίδια όμως λανσάρει το look με τις σκούρες ρίζες μέχρι σήμερα.

Edie Sedgwickedie

Ήταν η μούσα του Andy Warhol και όχι άδικα, αφού μέχρι σήμερα θεωρείται beauty και style icon. Γίνεται να την βλέπετε και να μην θέλετε να αντιγράψετε τα απόλυτα cool μαλλιά της;

Drew Barrymoredrew barrymore gif

Την Drew θα την αγαπάμε πάντα, ποτέ όμως δεν θα ξεπεράσουμε το coolness που είχε στα 90s.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr