Οι τάσεις διακόσμησης που φέτος θεωρούνται ξεπερασμένες

[ad_1]

Δεν διακοσμούμε όλοι το σπίτι μας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης, όμως συχνά προσθέτουμε στοιχεία στους χώρους του σπιτιού με έμπνευση από τις πιο trendy τάσεις. Οι interior designer όμως πιστεύουν ότι υπάρχουν κάποιες τάσεις που όσο κι αν μας άρεσαν κάποτε-έστω και πριν λίγους μήνες- σήμερα θεωρούνται πολύ ξεπερασμένες. Ποιες είναι αυτές;

Πίνακες στους τοίχους

Σύμφωνα με τους διακοσμητές του We Three Design και το MyDomaine η φράση «λίγα και καλά» είναι ιδανική για τη διακόσμηση του σπιτιού σας γιατί αν ακολουθήσατε την τάση που ήθελε πολλούς πίνακες στους τοίχους, πλέον θα δείχνει ακατάστατος και απροσδιόριστος. Αντίθετα, επιλέξτε να τον έχετε διακοσμημένο με λιγότερα έργα τέχνης που πιστεύετε ότι αξίζουν να βρίσκονται στον χώρο σας.

Διακοσμημένοι χώροι σε ένα συγκεκριμένο στιλ

Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό, καλό θα ήταν να αποφεύγετε να διακοσμείτε τους χώρους του σπιτιού σας με ένα συγκεκριμένο στιλ. Εμπνευστείτε από διαφορετικά designs που σας αρέσουν, με τα οποία θα μπορέσετε να αναδείξετε τη προσωπικότητα σας και να πείτε τη δική σας ξεχωριστή ιστορία.

Έπιπλα λευκής απόχρωσης

Καλό θα ήταν να μη προσθέσετε στο χώρο σας έπιπλα που έχουν την κλασική λευκή απόχρωση. Αντίθετα προτιμήστε χρώματα όπως είναι το απαλό ροζ και η απόχρωση taupe που θα αγκαλιάσουν με υπέροχο τρόπο τον χώρο σας.

Oικιακά είδη υψηλής αξίας

Αποφύγετε να κάνετε επιπόλαιες αγορές σε ακριβά οικιακά είδη και σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, επενδύστε χρόνο και χρήμα στο να κάνετε την καλύτερη επιλογή και όχι την πιο γρήγορη.

Υφάσματα από φυσικά υλικά

Προτιμήστε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με υφάσματα από φυσικά υλικά όπως είναι τα μάλλινα, το βαμβάκι καθώς εκπέμπουν μια αίσθηση ηρεμίας και καθαριότητας.

Πολλά διακοσμητικά;

Με το να γεμίζετε ασφυκτικά τους χώρους σας με έπιπλα και άλλα αντικείμενα σας αποτρέπει από το χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να δώσετε τη δική σας ξεχωριστή πινελιά. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να είστε τολμηροί και να μη φοβάστε τις αλλαγές.

Ουδέτεροι τόνοι χρωμάτων;

Αφήστε πίσω τους ουδέτερους τόνους χρωμάτων και διακοσμήστε το σπίτι σας τόσο ζωηρά όσο είναι και η ζωή σας. Δοκιμάστε πολύχρωμες ταπετσαρίες και πολύχρωμα διακοσμητικά, σαν να διακοσμούσατε ένα παιδικό δωμάτιο.



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr