Μυστικά ομορφιάς για υπέροχα πόδια

Χαρείτε τα πόδια σας, απολαύστε το τοπίο, φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση και περάστε χρόνο με φίλους – ώρα για έναν περίπατο! Είστε έτοιμοι;

Το περπάτημα είναι μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής και ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να διατηρούμαστε σε φόρμα.

Πού να πάω;

Στην παραλία: το περπάτημα στην άμμο είναι μία εξαιρετική άσκηση και ενδυναμώνει τα πόδια και τις γάμπες.
Στο βουνό: χάστε το περιττό βάρους και ενισχύστε τη φυσική σας κατάσταση.
Στο πάρκο: απόλυτα χαλαρωτικό, ειδικά αν ζείτε στην πόλη.

Τι να φορέσετε;

Επιλέξτε άνετα και ελαφριά ρούχα που ανταποκρίνονται στην περίπτωση. Αν επιλέξετε την πρόταση για περπάτημα στο βουνό ή στο πάρκο και φορέσετε sneakers ή αθλητικά φορέστε κάλτσες με μαλακές ραφές που προστατεύουν από τις φουσκάλες.

Τα σωστά παπούτσια

Είναι σημαντικό να επιλέγετε παπούτσια βάσει του τύπου του εδάφους ώστε οι πάτοι να μπορούν να απορροφούν τους κραδασμούς και να υποστηρίζουν τα πόδια και τους αστραγάλους. Επίσης, τα παπούτσια θα πρέπει να είναι εύκαμπτα με σταθερό και άνετο τακούνι.

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού ομορφιάς

 

Μην ξεχάσετε την αγαπημένη σας μουσική

Διαλέξτε το αγαπημένο σας soundtrack για να σας συνοδεύσει στο περπάτημα και να σας γεμίσει με ενέργεια.

Χρησιμοποιείστε ένα ποδόμετρο
Είναι χρήσιμο να μετράτε τα βήματα και να έχετε τον έλεγχο της απόδοσής σας.
Προσέξτε τη στάση του σώματος
Κρατήστε το κεφάλι ψηλά και μην καμπουριάζετε.
Κάντε μασάζ στα πόδια σας

Κάντε κυκλικές κινήσεις με τον αντίχειρα και τα δάχτυλα στο μπροστινό μέρος του πέλματος, πιέζοντας περισσότερο τη φτέρνα και την πατούσα. Ξεκινήστε από την κορυφή του ποδιού και πηγαίνετε προς τα κάτω, κάνοντας μασάζ και στα πλαϊνά μέρη του ποδιού.

Σκληρό δέρμα;

Τα σημεία που παρουσιάζουν σκληρύνσεις είναι συνήθως κιτρινωπά και στρογγυλά. Συχνά εμφανίζονται στο μπροστινό τμήμα του πέλματος και μπορεί να προκαλέσουν πόνο.

Μπορείτε εύκολα να τις αφαιρέσετε στο σπίτι σας για να έχετε πόδια υπέροχα απαλά.

Τι είναι οι σκληρύνσεις;

Τα σημεία που παρουσιάζουν σκληρύνσεις είναι συνήθως κιτρινωπά και στρογγυλά. Έχουν μεγαλύτερο μέγεθος από τους τύλους και παρουσιάζουν σταυρωτές γραμμές στην επιφάνεια του δέρματος. Σχηματίζονται στα επάνω και εξωτερικά μέρη των δαχτύλων, το μπροστινό μέρος του πέλματος και το πίσω μέρος της φτέρνας και προκαλούνται από τη συνεχή κόπωση και πίεση στο πόδι. Τείνουν να προκαλούν αίσθημα καψίματος σε αντίθεση με τον οξύ πόνο που προκαλείται από τους τύλους.

Πώς να αντιμετωπίσετε τις σκληρύνσεις;

Η αφαίρεση του πάσχοντος δέρματος είναι μια συνήθης προσέγγιση στην αντιμετώπιση των σκληρύνσεων – για το σκοπό αυτό είναι ιδανικές οι λίμες – ενώ τα τα αφρώδη ή από λάτεξ προστατευτικά επιθέματα δρουν αποτελεσματικά στην ανακούφιση από την ενόχληση. Για πόδια υπέροχα απαλά και με αίσθηση επαγγελματικής περιποίησης χρησιμοποιήστε  Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών, οι ειδικές κεφαλές αυτής της ηλεκτρικής συσκευής αφαιρούν απαλά τις σκληρύνσεις από το δέρμα.

Η επιλογή μας

Hλεκτρικές λίμες που προσφέρουν επαγγελματική περιποίηση πεντικιούρ από την άνεση του σπιτιού σας. Αφαιρούν απαλά το σκληρό δέρμα, αφήνοντας τα πόδια σας υπέροχα απαλά.

Top Tip: Αφού εφαρμόσετε την ενυδατική κρέμα κατά του ξηρού δέρματος φορέστε βαμβακερές κάλτσες κατά τη διάρκεια του ύπνου. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε άμεσα απαλές φτέρνες.

Πηγή: https://trelogaidouri.blogspot.gr