Μας ρωτήσατε: «Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό μου αντηλιακό που δεν τελείωσε»; – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

sunbathing, Μας ρωτήσατε: «Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό μου αντηλιακό που δεν τελείωσε»;Εκτός κι αν δεν έχετε σκοπό να βγείτε έξω από το σπίτι σας κατά τη διάρκεια της ημέρας αυτό το καλοκαίρι –ναι, ακόμα και για μία απλή βόλτα στην πόλη-, χρειάζεστε αντηλιακό. Ο ήλιος δεν κάνει διακρίσεις και η ανανέωση του αντηλιακού ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι α-πα-ραί-τη-τη. Αυτό το θέμα δεν χωρά αντιρρήσεις!

Πολλές φορές λοιπόν μας ρωτάτε «μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα περσινά μας αντηλιακά;», οπότε σας δίνουμε τη απάντηση μία και καλή.

Κάποια αντηλιακά αναγράφουν την ημερομηνία λήξης τους επάνω στο μπουκάλι τους, πέραν της οποίας ο δείκτης προστασίας πλέον δεν λειτουργεί. Άλλα αντηλιακά -τα περισσότερα για την ακρίβεια- φανερώνουν τους μήνες για τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά το άνοιγμά τους με ένα κυκλάκι που περιλαμβάνει ένα νούμερο (πχ 6M για έξι μήνες, 12Μ ή 24Μ). Αν οι μήνες αυτοί συμπληρωθούν και χρησιμοποιήσετε το αντηλιακό, θα είναι απλά σαν να βάζετε ενυδατική κρέμα, αφού ο δείκτης προστασίας πλέον δεν θα ισχύει.expired, Μας ρωτήσατε: «Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό μου αντηλιακό που δεν τελείωσε»;

Παρόλα αυτά βέβαια, ακόμα κι αν το αντηλιακό σας έχει χρόνο ζωής 24 μήνες, αν διαπιστώσετε πως έχει περίεργη υφή ή άσχημη μυρωδιά, πετάξτε το αμέσως.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr