Μαρέβα Μητσοτάκη: Φόρεσε τα flat σανδάλια που πρέπει να έχουμε όλες στη συλλογή μας

[ad_1]

Είτε έχετε περάσει ήδη τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε κάποιο νησί είτε περιμένετε με ανυπομονησία για να έρθουν αυτές οι ημέρες χαλάρωσης ένα είναι σίγουρο. Οι περισσότερες από εμάς περνάμε τις περισσότερες καλοκαιρινές ημέρες στην πόλη. Ευτυχώς για μας, τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε πολλές ευκαιρίες για βραδινές εξόδους στην πόλη. Μία από αυτές είναι να παρακολουθήσουμε θεατρικές παραστάσεις.

Εάν λοιπόν έχετε κανονίσει με τις φίλες σας να παρακολουθήσετε κάποια παράσταση, σίγουρα θα αναρωτιέστε πως θα δημιουργήσετε το ιδανικό look για την περίσταση. Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα μας προσφέρει ένα look της Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία μάλιστα φόρεσε και το κατάλληλο ζευγάρι παπουτσιών για την περίσταση.

Η κ. Μητσοτάκη παρακολούθησε την όπερα «Τραβιάτα» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ηρώδειο και δημιούργησε ένα πολύ κομψό look. Φόρεσε ένα maxi φόρεμα σε μπεζ και μαύρη απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι δερμάτινα flat σανδάλια, τα οποία όλες μας πρέπει να έχουμε στη καλοκαιρινή μας συλλογή.

Αυτά τα flat σανδάλια συνδυάζουν άνεση και κομψότητα, ενώ ταιριάζουν με κάθε μας σύνολο. Ένας επιπλέον λόγος για να αποκτήστε ένα ζευγάρι; Μπορείτε να τα φορέσετε από τις πρωινές σας εμφανίσεις στην πόλη μέχρι τις βραδινές σας εξόδους σε κάποιο θέατρο ή στις βόλτες σας στο νησί.

[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr