Μήπως κάνετε και εσείς λάθος στη σειρά που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα περιποίησης; – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

skin, model, skincare, maska, Μήπως κάνετε και εσείς λάθος στη σειρά που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα περιποίησης;Είμαστε σίγουροι πως το μπάνιο σας είναι γεμάτο με προϊόντα ομορφιάς. Σέρουμ, ενυδατικές, κρέμες ματιών, αντηλιακά, foundations, η τέλεια επιδερμίδα χωρίς καθόλου ψεγάδια απαιτεί χρόνο και αφοσίωση, αλλά η αλήθεια είναι πως μερικές φορές βαριόμαστε να τα χρησιμοποιήσουμε όλα και καταλήγουμε να βάζουμε απλά όποιο πιάσουμε πρώτο στο πρόσωπό μας, ενώ λίγο αργότερα θυμόμαστε να απλώσουμε και ένα ακόμα. Το ξέρατε όμως πως αυτό μπορεί να μειώσει κατά πολύ την αποτελεσματικότητα τους; Επειδή ο χρόνος μας είναι πολύτιμος (το ίδιο και το δέρμα μας), δώστε προσοχή στον εξής κανόνα: τα προϊόντα ομορφιάς έχουν μία πολύ συγκεκριμένη σειρά με την οποία πρέπει να εφαρμόζονται και αυτός είναι από την ελαφριά υφή προς την πιο πλούσια.

Αφού ξεβαφτείτε και πλύνετε το πρόσωπό σας με ένα ειδικό σαπούνι, απλώνετε αρχικά ένα toner και μετά περνάτε στο σέρουμ. Όταν απορροφηθεί καλά, περνάτε στην κρέμα ματιών (καλό είναι ότι ποσότητα μείνει στα δάχτυλα σας να την περάσετε γύρω από τα χείλη), στην συνέχεια στην ενυδατική σας κρέμα και αν θεωρείτε απαραίτητο ένα έλαιο. Αν είναι βράδυ, τότε είστε έτοιμες, αν όμως είναι πρωί σειρά έχει –απαραιτήτως- η αντηλιακή και στο τέλος κάνετε το μακιγιάζ.Μήπως κάνετε και εσείς λάθος στη σειρά που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα περιποίησης;

Εμείς αυτή την περίοδο λατρεύουμε την εξής ακολουθία: για σέρουμ επιλέγουμε το Ultimune της Shiseido, κρέμα ματιών την Exquisage της Darhin, ενυδατική την Hydrabio Gel Crème της Bioderma και τέλος την αντηλιακή με χρώμα της La Roche Posay, Anthelios XL Dry Touch.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr