Μάνος Βυνιχάκης: Τα κραγιόν που χρησιμοποιεί ο international makeup artist κοστίζουν μόνο €5 – Ομορφιά | Μακιγιάζ

[ad_1]

lavish μάνος βυνιχάκης: κραγιόν

Ο international make up artist Μάνος Βυνιχάκης, είναι αναμφισβήτητα ο Έλληνας expert του μακιγιάζ και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μοιράζεται τα μυστικά της τέχνης του με τις followers του δίνοντας τα πιο χρήσιμα tips. Πρόσφατα ανέβασε τρεις υπέροχες φωτογραφίες δείχνοντας τα καταπληκτικά χείλη που είχε δημιουργήσει σε διεθνούς βεληνεκούς μοντέλο με τα matte long lasting lip color κραγιόν από την Lavish Care.

lavish μάνος βυνιχάκης: κραγιόν

Ο ίδιος τα πρότεινε ως  ενυδατικά και με μεγάλη διάρκεια lip color και εμείς μπήκαμε στο eshop της εταιρίας και ανακαλύψαμε και άλλα ενδιαφέροντα…

Πρόκειται για προϊόντα που κοστίζουν μόνο 5 € και είναι και ελληνικά (η εταιρία έχει έδρα την Θεσσαλονίκη) Τα lavish xtra long lasting lip color κραγιόν έχουν γίνει ήδη  το καινούριο talk of the town καθώς τα προτιμούν πάρα πολλές Influencers (δείτε το Insta της lavish και θα καταλάβετε).

lavish μάνος βυνιχάκης: κραγιόν

Βρήκαμε ότι έχουν 22 αποχρώσεις κραγιόν και επειδή όταν τα δεις θα τα θες όλα, υπάρχει σουπερ προσφορά (δεν ξέρω για πόσο…) με VIP GLOSS BOX όπου παίρνεις το κουτί των ονείρων σου αγοράζοντας 18 αποχρώσεις με δώρο άλλες 4!

Σπεύσατε…

Θα τα βρείτε εδώ και με αγορά 2 και πάνω ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά .

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr