Κίμωνας Φραγκάκης: «Τι ήθελα να γίνω, όταν μεγαλώσω; Δεν εχω αποφασίσει ακόμη!»

[ad_1]

Τι σημαίνει κομψότητα για τον σύγχρονο άντρα; Μήπως να παντρεύεται με μαύρο στενό κοστούμι στη Δονούσα; Τι ορίζει το αντρικό στιλ; Η σκέψη; Οι ανατρεπτικές αποφάσεις; Η ανάγκη να δημιουργείς κάτι σπαρταριστό κάθε φορά που δεν σου επιτρέπει να βαλτώσεις;

Ο Κίμων Φραγκάκης δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι ο εκδότης του andro.gr και διοργανωτής του Ladies Run. Ένας guru των media, που παραδέχεται ότι δεν θέλει να μεγαλώσει κι όταν μιλά για σύγχρονο, αντρικό lifestyle και την εξέλιξή του, τους καλούς τρόπους, το στιλ των ανδρών σήμερα και την προσωπική του εμπειρία ως ένας από τους πιο κομψούς Αθηναίους, πάντα έχει κάτι σπουδαίο να πει.

Στην κουβέντα του με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, το απόγευμα της 28ης Ιουνίου στο Utopia Talks, απέδειξε γιατί δικαίως κατέχει όλους τους παραπάνω τίτλους (και γιατί ήταν ο νεαρός που όταν τον ρωτούσαν τι περιοδικό του άρεσε να διαβάζει, απαντούσε «Economist», το εννοούσε και γι’ αυτό είχε πάντα μία τελείως διαφορετική, σχεδόν σοφή εικόνα για το μέλλον.

Δείτε το video από το εξαιρετικά ενδιαφέρον talk και τις φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο αντρών.

Υπενθυμίζεται ότι τo «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall.

Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κ.λπ.

Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr