Η Lucy Hale και η Queen Elizabeth έχουν το ίδιο αγαπημένο beauty προϊόν – Ομορφιά | Μακιγιάζ

[ad_1]

Getty Images, Η Lucy Hale και η Queen Elizabeth έχουν το ίδιο αγαπημένο beauty προϊόν

Getty Images

Η ηθοποιός Lucy Hale είναι από τα μεγαλύτερα beauty icons μας τα τελευταία χρόνια, με την αλαβάστρινη, ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, τα μεγάλα μάτια και τα σκούρα μαλλιά της. Σε περίπτωση που δεν την ξέρετε, να σας πούμε πως ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες της σούπερ επιτυχημένης σειράς Pretty Little Liars, που προβαλλόταν για εφτά χρόνια. Εκτός από πολύ όμορφη, η Lucy Hale είναι πάντα κομψή και περιποιημένη, οπότε όταν αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα εμείς κρατάμε σημειώσεις.

«Λατρεύω τα βερνίκια της Essie. Όσον αφορά στα χρώματα, συνήθως επιλέγω φυσικές, απαλές αποχρώσεις», δήλωσε η ίδια στο περιοδικό People, αναφέροντας συγκεκριμένα το βερνίκι Ballet Slippers ως ένα από αυτά που επιλέγει πολύ συχνά.

queen elizabeth, homepage image, Η Lucy Hale και η Queen Elizabeth έχουν το ίδιο αγαπημένο beauty προϊόν

Getty Images

Ποια άλλη λατρεύει την συγκεκριμένη απόχρωση; You guessed it, η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία το αγοράζει ξανά και ξανά από το 1989, ενώ έχει καταφέρει να το κάνει αγαπημένο και των Kate Middleton και Meghan Markle.  Η Kate μάλιστα το επέλεξε για τα νύχια της την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα William.

Ballet Slippers, Η Lucy Hale και η Queen Elizabeth έχουν το ίδιο αγαπημένο beauty προϊόνΜε λίγα λόγια: η απόχρωση Ballet Slippers της Essie είναι must για τη συλλογή σας και θα σας ταιριάξει όποιο κι αν είναι το στιλ σας και όσο χρονών κι αν είστε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr