Η Lily Collins αποκάλυψε όλα τα μυστικά της για καλοσχηματισμένα, γεμάτα φρύδια – Ομορφιά | Μακιγιάζ

[ad_1]

Getty Images, γεμάτα φρύδια

Getty Images

Ναι, ναι η Cara Delevingne έχει αξιοζήλευτα φρύδια και ήταν αυτή που μας έκανε να μη θέλουμε να ξαναδούμε στη ζωή μας τσιμπιδάκι φρυδιών. Αν μας ρωτήσετε όμως ποιας διάσημης τα φρύδια θα θέλαμε να αποκτήσουμε, θα σας απαντούσαμε της Lily Collins.

Είναι γεμάτα, είναι σκούρα, έχουν τέλειο σχήμα και τονίζουν με τον πιο υπέροχο τρόπο τα ντελικάτα χαρακτηριστικά της ηθοποιού. Αν νομίζατε βέβαια πως η Lily ένιωθε πάντα ευγνώμων για τα φρύδια της, κάνετε μεγάλο λάθος. «Μετακοµίσαµε από την Αγγλία στο Λος Άντζελες όταν ήµουν 6 ετών και συνειδητοποίησα ότι η ευρωπαϊκή αντίληψη οµορφιάς διέφερε από την αµερικανική. Ήταν αρχές των 90s και τότε τα λεπτά φρύδια ήταν πολύ της µόδας, οπότε τα άλλα παιδιά έλεγαν διάφορα για τα δικά µου. Άρχισα να νιώθω ανασφαλής και θυµάµαι τη µαµά µου να µου λέει πως µια µέρα θα τα εκτιµήσω. “Τα πράγµατα που σε κάνουν να διαφέρεις είναι κι αυτά που σε κάνουν όµορφη” έλεγε, αλλά εγώ ως παιδί ήθελα να ταιριάζω µε τους άλλους», αποκάλυψε η ίδια στο αμερικανικό InStyle.

Εκτός από τα τότε στάνταρ της ομορφιάς, υπήρχαν και πολλοί άνθρωποι του χώρου που την πίεσαν να αλλάξει τα χαρακτηριστικά της φρύδια. «Έκανα µόντελινγκ όταν ήµουν πιο µικρή και διάφοροι ήθελαν να µου τα βγάλουν. Έλεγα πάντα όχι. Μερικές φορές εξαιτίας αυτού έχανα δουλειές, αλλά οκ. Τα φρύδια µου είναι κοµµάτι του εαυτού µου και προσπαθώ να µην τα πειράζω. Κάνω µια γρήγορη διόρθωση κάθε πρωί βγάζοντας τις ατίθασες τριχούλες. Προτιµώ τη σύντοµη καθηµερινή περιποίηση από το να περιµένω καιρό για να τα φτιάξω».

Θέλετε και εσείς να αποκτήσετε γεμάτα φρύδια σαν αυτά της Lily, αλλά η φύση δεν σας προίκισε; Τα παρακάτω τρία προϊόντα θα τα κάνουν να μοιάζουν ίδια πανεύκολα και μέσα σε δευτερόλεπτα.

RESPECTISSIME ΜΟΛΥΒΙ ΦΡΥΔΙΩΝLA ROCHE-POSAY, γεμάτα φρύδια Respectissime Μολύβι Φρυδιών της La Roche-Posay, €13,11

estee, γεμάτα φρύδια The Brow Multi Tasker της Estée Lauder, €31

mac, γεμάτα φρύδια Μηχανικό μολύβι φρυδιών της MAC, €18

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr