Ενυδατική; Αντηλιακή; Foundation; Αυτά τα multitasking προϊόντα κάνουν τα πάντα – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

gigi hadid, homepage image, ρουζΝα ξυπνήσουμε, να πιούμε καφέ, να βγούμε στην κίνηση, να φτάσουμε στο γραφείο: τα πρωινά μας είναι ήδη πολύ busy για να προλάβουμε να κάνουμε και μία σωστή περιποίηση και το τέλειο μακιγιάζ. Το δέρμα μας όμως έχει πολλές, διαφορετικές ανάγκες και πριν ξεκινήσουμε το makeup πρέπει να εφαρμόσουμε ορό, κρέμα ματιών, ενυδατική και αντηλιακή. Είναι πολλά τα βήματα και αν δεν είστε πρωινός τύπος που ξυπνάει δύο ώρες πριν ξεκινήσει για τη δουλειά, μάλλον δεν προλαβαίνετε. Η λύση έρχεται από τα multitasking προϊόντα τα οποία κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και είναι άκρως αποτελεσματικά: ενυδατώνουν, προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και καλύπτουν τις ατέλειες του προσώπου, χωρίς να είναι «βαριά». Και τώρα που ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ζεστός, αυτά τα προϊόντα είναι ακριβώς ότι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας.

Δεν έχετε ήδη ένα multitasking προϊόν που να ντουμπλάρει σαν κρέμα, αντηλιακή και foundation; Μην αγχώνεστε γιατί εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα αγαπημένα μας, ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς.

embryolisse-cc-cream, multitaskingΗ Complexion Correcting Care CC Cream της Embryolisse (€28,20) είναι ένα προϊόν ενυδάτωσης και τελειοποίησης που προσαρμόζεται στην απόχρωση κάθε επιδερμίδας, χαρίζοντάς της τέλεια όψη. Οι ατέλειες διορθώνονται οπτικά , η επιδερμίδα λειαίνεται χάρη στο υαλουρονικό οξύ, ενώ το αντηλιακό φίλτρο SPF 20 προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Plus: Έχει ανάλαφρη υφή με μεταξένια αίσθηση και αφήνει το δέρμα λαμπερό, χωρίς όμως να είναι λιπαρό.nuxe, multitaskingΗ Prodigieuse Crème DD SPF30 της Nuxe (€25,70) ενυδατώνει για 8 ώρες, προστατεύει την επιδερμίδα από τις καθημερινές επιθέσεις του περιβάλλοντος όπως ρύπανση και ηλιακή ακτινοβολία UVA και UVB, ενώ χάρη στις φυσικές χρωστικές που περιέχει, χαρίζει άμεσα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και φωτεινή επιδερμίδα.estee lauder bb, multitaskingΗ Beauty Benefit BB Crème SPF35 της Estee Lauder (€50,50) προσφέρει ενυδάτωση, προστασία και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, δημιουργώντας άμεσα μια ομοιόμορφη και υγιή εμφάνιση στην επιδερμίδα, χωρίς να την αφήνει λιπαρή

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr