Δείτε τις φωτό από τις οικογενειακές διακοπές της Victoria και του David Beckham

[ad_1]

O David Beckham μαζί με την σύζυγο του Victoria και τα παιδιά τους επισκέφτηκαν το Maiami όπου απόλαυσαν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Οι Bechkam φαίνεται πως πέρασαν υπέροχες οικογενειακές στιγμές, αυτό δείχνουν άλλωστε και τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν μαζί με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες από την επίσκεψη τους στο πάρκο νερού Tidal Code, ο David μαζί με τα παιδιά του παίζουν και  διασκεδάζουν μαζί στις νεροτσουλήθρες.

«Περάσαμε τόσο όμορφα με τα παιδιά στο Tidal Code μαζί με τα παιδιά…Miami Baby» έγραψε στην λεζάντα των φωτογραφιών.

Στο πρόγραμμα της οικογένειας ήταν και το ψάρεμα (φαίνεται πως η Victoria μαζί με την Harper αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν) με τον 14χρονο Cruz να οδηγεί την βάρκα. Τόσο εκείνος όσο και τα δυο του αδέρφια David και Romeo μοιράστηκαν πλούσιο φωτογραφικό υλικό με στιγμιότυπα της μέρα τους.

Στις διακοπές ήταν μαζί τους ήταν και η Eva Longoria μαζί με την οικογένεια της και μερικοί ακόμη φίλοι . Η Victoria δημοσίευσε στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που δείχνει την κόρη της Harper να κρατάει στην αγκαλιά της τον μικρό γιο τής Longoria την ώρα που βρίσκεται μέσα σε μια πισίνα.

Ο David μαζί με την Victoria  περάσαν μερικές ρομαντικές στιγμές μόνοι τους κάνοντας μαθήματα Salsa με τον ένα και μοναδικό Marc Anthony. Ο David θεώρησε πως δεν τα πήγε τόσο καλά και απολογήθηκε στη γυναίκα του μέσω Instagram story, γράφοντας:

«Μάθημα πρώτο….@victoriabeckham συγγνώμη που δεν τα πήγα τόσο καλά! @marcanthony θα γίνω καλύτερο»



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr