Αυτό είναι το παλάτι που η βασίλισσα Ελισάβετ περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές

[ad_1]

Κάθε χρόνο η βασίλισσα Ελισάβετ ταξιδεύει μέχρι τη Σκωτία για να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στην αγαπημένη της βασιλική κατοικία, το κάστρο Balmoral.

Το κάστρο ανήκει στην βασιλική οικογένεια από το 1852 και διαθέτει περισσότερα από 50.000 στρέμματα γης, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχουν 52 υπνοδωμάτια. Σύμφωνα με το Business Insider η αξία του εκτιμάται στις 155 εκατομμύρια λίρες.
Το περιβόητο κτήμα οπού βρίσκεται το παλάτι έχει κάτι περισσότερο από χρηματική αξία για τους Royals, αφού εκεί τους δίνεται η δυνατότητα να περάσουν κάποιες στιγμές ηρεμίας μακριά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Στο ντοκιμαντέρ «Our Queen at 90» η πριγκίπισσα Ευγενία είχε πει πως όταν η γιαγιά της επισκέπτεται το Balmoral είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ ενώ στο πρόγραμμα της συμπεριλαμβάνονται οι περίπατοι, τα πικνίκ και οι βόλτες με τα σκυλιά της.

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας, ο σύζυγος της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Φίλιππος έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την κηπουρική αφού έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο λαχανόκηπο στην βόρεια πλευρά του κάστρου.
Η βασίλισσα και ο δούκας του έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη λειτουργία και τη βελτίωση των ακινήτων που βρίσκονται μέσα στο κτήμα και επισκέπτονται τουλάχιστον τουλάχιστον μια φορά το χρόνο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Παρόλο που κάνεις δεν έχει δει πως είναι τα περισσότερα από τα δωμάτια στο εσωτερικό του παλατιού, με τη πάροδο του χρόνου έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες που η βασίλισσα Ελισάβετ ποζάρει στα σαλόνια και στους κήπους του παλατιού.



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr