Αν έχετε φύτρες που μονίμως πετάνε, αυτό είναι το τρικ που θα σας σώσει – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

φύτρες

Getty Images

Εδώ Χρύσα Δαρσακλή, beauty editor του InStyle.gr και κάτοχος περίπου 8.587.899 φυτρών στα μαλλιά μου. Οι φύτρες αυτές αγαπούν να πετάνε προς κάθε πιθανή κατεύθυνση, ειδικά όταν αποφασίζω να ισιώσω ή να κάνω κάποιο άλλο χτένισμα στα μαλλιά μου, αντί να τα αφήσω στην ησυχία τους. Αν υπάρχει κάποιος που σας νιώθει απόλυτα λοιπόν, αυτή είμαι εγώ. Τα καλά νέα της υπόθεσης είναι πως οι φύτρες σημαίνουν πως βγαίνουν νέα μαλλιά (yeahhh), αλλά καθώς είναι πιο κοντές δεν «κάθονται» όπως τα υπόλοιπα μαλλιά. Πολλές γυναίκες τις μισούν τόσο που έχουν καταφύγει στη λύση της αποτρίχωσης στη γραμμή των μαλλιών στο μέτωπο με λέιζερ ή ακόμα και αποτρίχωση.

Δεν χρειάζεται να είστε τόσο «σκληρές» μαζί τους, αφού αν ακολουθήσετε το παρακάτω τρικ που έδειξε ο διάσημος hair stylist Sal Salcedo, η κατάστασή τους θα τεθεί υπό έλεγχο. Και ναι, εγώ το δοκίμασα ήδη και όντως λειτουργεί και όχι, δεν θα χρειαστεί καν να αγοράσετε νέα προϊόντα, αφού τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι λίγο νερό και το σεσουάρ σας.

Η διαδικασία

  1. Κάντε το styling των μαλλιών σας ως συνήθως (μπούκλες, ίσιωμα κτλ).
  2. Βρέξτε λίγο τα δάχτυλά σας και περάστε τα πάνω από τις ρίζες των φυτρών (μόνο αυτών, για αυτό προσοχή στην ποσότητα του νερού!).
  3. Με το σεσουάρ σας στεγνώστε τις φύτρες κατευθύνοντάς τες προς τα κάτω ή προς όποια κατεύθυνση θέλετε να «κάτσουν».

Yeap, είναι τόσο εύκολο!

Δείτε το τρικ στην πράξη από τον Sal Salcedo (ο οποίος btw κάνει τα πιο τέλεια κουρέματα και ο λογαριασμός του στο instagram θα σας δώσει άπλετη έμπνευση για τα δικά σας μαλλιά).

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr