Το makeunder της Christina Aguilera για το εξώφυλλο του Paper είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα – Ομορφιά | Νέα

[ad_1]

Getty Images, Christina Aguilera

Getty Images

Η Christina Aguilera ξεχωρίζει στη μουσική βιομηχανία χάρη στο πηγαίο ταλέντο και την πραγματικά υπέροχη φωνή της. Σίγουρα πάντως δεν ξεχωρίζει για το καλαίσθητο στιλ της και τις επιλογές της όσον αφορά στα μαλλιά και στο μακιγιάζ. Από το 1999 που την πρωτογνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι Genie in a Bottle, η ίδια έχει αλλάξει look τόσες πολλές φορές που πλέον έχουμε χάσει το μέτρημα. Ποιος μπορεί να την ξεχάσει στο βίντεο του Dirty ή όταν εμφανίστηκε επί σκηνής μαζί με την Britney Spears και την Madonna το 2003; Για να είμαστε πιο ακριβείς, όλες τις οι εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των 00s έχουν μείνει στη μνήμη μας ως παράδειγμα προς αποφυγή, αφού όλα ήταν υπερβολικά: υπερβολικά λίγα ρούχα, υπερβολικά χτενίσματα και υπερβολικό makeup.

Ευτυχώς (για την ίδια και για τα μάτια μας), η Christina έχει πλέον αλλάξει την εικόνα της και οι εμφανίσεις της είναι πολύ πιο κομψές. Μέχρι τώρα όμως δεν την είχαμε δει ποτέ χωρίς καθόλου μακιγιάζ – αλλά πλέον θα θέλουμε να την βλέπουμε μόνο έτσι, αφού η επιδερμίδα της και η φυσική της ομορφιά μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Το περιοδικό Paper εμπνεύστηκε να την φωτογραφίσει χωρίς καθόλου makeup και το αποτέλεσμα είναι οι πιο ωραίες φωτογραφίες που έχουμε δει ποτέ από την Christina.

Photo: Paper Magazine, Christina Aguilera

Photo: Paper Magazine

Photo: Paper Magazine, Christina Aguilera

Photo: Paper Magazine

Η ίδια πάντως δήλωσε στην συνέντευξή της πως: «Είμαι ένα κορίτσι που της αρέσει ένα έντονα βαμμένο πρόσωπο, ας μην μπερδευόμαστε. Πάντα μου άρεσε να πειραματίζομαι, αγαπώ τις μεταμορφώσεις και να παίζω έναν ρόλο μπροστά στην κάμερα. Είμαι performer, αυτή είναι η φύση μου. Αλλά είμαι σε εκείνο το μέρος, ακόμα και μουσικά, όπου είναι ένα απελευθερωτικό συναίσθημα να τα πετάς όλα και να εκτιμάς το ποια είσαι και την ωμή ομορφιά σου».

Photo: Paper Magazine, Christina Aguilera

Photo: Paper Magazine

Κάτι μας λέει πως δεν θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί makeup-free, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε πάντα να κοιτάμε τις παρακάτω φωτογραφίες της.

Photo: Paper Magazine, Christina Aguilera

Photo: Paper Magazine

Photo: Paper Magazine,  Christina Aguilera

Photo: Paper Magazine

Plus: Αν ψάχνατε κάτι να σας πείθει να ακολουθείτε πιστά την ρουτίνα της ομορφιάς σας, μόλις το βρήκατε στις λήψεις αυτές της σταρ!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr